Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ της ΠΟΕΔΗΝ σε ΚΟΜΜΑΤΑ και ΦΟΡΕΙΣ για την Κλήση από το τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος για Ανωμοτί κατάθεση σε Συνδικαλιστές. Ανακάλυψαν ότι πρώτη φορά στη μεταπολίτευση κινδυνεύει η Δημοκρατία από την ΠΟΕΔΗΝ.

ΠΡΟΣ: 1. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
             2. ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
             3. ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ
ΘΕΜΑ: Κλήση από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος για Ανωμοτί κατάθεση σε Συνδικαλιστές. Ανακάλυψαν ότι πρώτη φορά στη μεταπολίτευση κινδυνεύει η Δημοκρατία από την ΠΟΕΔΗΝ
      Για πρώτη φορά μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ενεργοποιείται το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος που ανήκει στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής/ Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας κατά του Συνδικαλιστικού Κινήματος.
     Σε συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών 2/4/2018 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ζητήσαμε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας για να θέσουμε τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Υγεία και οι λιγοστοί εργασιακά εξουθενωμένοι εργαζόμενοι.
    Επίσης λόγω Πρωταπριλιάς επισημάναμε τα ψέματα της κυβέρνησης. Αντί συνάντησης μας «λιάνισαν» στο ξύλο τα ΜΑΤ. Τραυματίστηκαν συνάδελφοι οι οποίοι διακομίσθησαν για πρώτες βοήθειες σε εφημερεύον Νοσοκομείο.
       Σε άλλη κινητοποίηση μας κατέσχεσαν τη ντουντούκα η οποία βρίσκεται στην Κρατική Ασφάλεια όπως ενημερώθηκε η δικηγόρος μας και εξετάζεται ως προϊόν εγκληματικής οργάνωσης για ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων.
      Σε αυτή την ντουντούκα παρεμπιπτόντως υπάρχουν τα αποτυπώματα και του Πρωθυπουργού, ο οποίος ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συμμετείχε στις κινητοποιήσεις μας κρατώντας την ντουντούκα για να χαιρετίσει τους εργαζόμενους. Τότε που το Κόμμα του είχε κηρύξει ανένδοτο κατά των Μνημονίων.
     Το εν λόγω τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος έστειλε κλήση για παροχή εξηγήσεων στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και την Προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός που ήταν μία από τους συναδέλφους που τραυματίστηκαν και διεκομίσθη σε Νοσοκομείο. Και δεν ξέρουμε πόσες άλλες θα ακολουθήσουν.
      Η κλήση έγινε για να εξεταστούν ανωμοτί στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης με αδικήματα το μισό ποινικό κώδικα όπως διατάραξη ειρήνης, αντίστασης, σωματικές βλάβες κ.α. Ανακάλυψαν ότι η Δημοκρατία κινδυνεύει από την ΠΟΕΔΗΝ και τους εργαζόμενους στην Υγεία και την Πρόνοια που καθημερινά σώζουν ζωές ασθενών.
    Την Τρίτη 12/2/2019 κηρύσσουμε Παννατική Στάση Εργασίας 11.00πι-15.00μμ και συγκέντρωση 11:30πμ στο Τμήματα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.
     Η Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.30πμ την ώρα που θα καταθέτουμε για να διαπιστώσουμε και εμείς ποιος και πόσος μεγάλος είναι ο κίνδυνος για το δημοκρατικό πολίτευμα από την ΠΟΕΔΗΝ.

      Καλούμε συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς φορείς, τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου πλην Χρυσής Αυγής να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας. Να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση. Να πάρουν θέση στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που στόχο έχουν την καταστολή των κινητοποιήσεων. Θέλουν να επιβάλλουν «Γενικό Σιωπητήριο». Μας αφορά όλους.
Σας κοινοποιούμε τις κλήσεις για παροχή εξηγήσεων.
                                                  Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ
                                               ............................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: