Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στη ΓΑΔΑ.


                                               ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ  κι  όμως  ΑΛΗΘΙΝΟ
           Αύριο ΤΡΙΤΗ 12/2/19 και ώρα 11:30 πμ, οι Συνάδελφοι και Συναγωνιστές Μιχάλης Γιαννάκος Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και Παρασκευή Γεωργάκη Προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ από την Διεύθυνση ¨Προστασίας του Κράτους και του Πολιτεύματος¨, στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις για τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που πραγματοποίησε  η ομοσπονδία μας πριν από ένα χρόνο έξω από το Μαξίμου.
       Για πρώτη φορά στα χρόνια της μεταπολίτευσης και μάλιστα σε ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από την υποτιθέμενη αριστερά του Κου Τσίπρα, ενεργοποιείται η προαναφερόμενη Διεύθυνση και μάλιστα σε βάρος Συνδικαλιστών.
         Ο σκοπός και ο Στόχος  τους πασιφανής, θέλουν να φιμώσουν και να τσακίσουν κάθε φωνή διεκδίκησης - αντίστασης και καταγγελίας των κακώς κειμένων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που δυστυχώς είναι πάρα πολλά.
        Το Σωματείο μας, αντιπροσωπεία του οποίου θα παραβρεθεί στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, αύριο ΤΡΙΤΗ 12/2/19 και ώρα 11:30 πμ, έξω από την ΓΑΔΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ αυτές τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τον ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ της συγκυβέρνησης που δεν έχει  προηγούμενο και ΔΗΛΩΝΕΙ την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του και την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του στους διωκόμενους Συναδέλφους και Συναγωνιστές Συνδικαλιστές.
                   ΚΑΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση να σταματήσει τις διώξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: