Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Το Σωματείο μας για την χθεσινή ΚΛΗΣΗ των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ -ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ στη ΓΑΔΑ και τη σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, όπου παραβρέθηκε.

       Χθες ΤΡΙΤΗ 12/2/19 και ώρα 11:30 πμ, οι Συνάδελφοι και Συναγωνιστές Μιχάλης Γιαννάκος Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και Παρασκευή Γεωργάκη Προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού, ανταποκρίθηκαν στο ΚΑΛΕΣΜΑ  της Διεύθυνσης ¨Προστασίας του Κράτους και του Πολιτεύματος¨, στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις για τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που πραγματοποίησε  η ομοσπονδία μας πριν από ένα χρόνο έξω από το Μαξίμου.

       Για πρώτη φορά στα χρόνια της μεταπολίτευσης και μάλιστα σε ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από την υποτιθέμενη αριστερά του Κου Τσίπρα, ενεργοποιείται η προαναφερόμενη Διεύθυνση και μάλιστα σε βάρος Συνδικαλιστών.
         Ο σκοπός και ο Στόχος  τους πασιφανής, θέλουν να φιμώσουν και να τσακίσουν κάθε φωνή διεκδίκησης - αντίστασης και καταγγελίας των κακώς κείμενων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που δυστυχώς είναι πάρα πολλά.

      Το Σωματείο μας, που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ   αυτές τις ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και που ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ τον ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ της συγκυβέρνησης που δεν έχει  προηγούμενο, δια της αντιπροσωπείας του  (Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος και Σουγλέρης), που παραβρέθηκε στη σχετική ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,  έξω από την ΓΑΔΑ, ΔΗΛΩΣΕ την ΣΤΗΡΙΞΗ του, την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του και την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του στους διωκόμενους Συναδέλφους και Συναγωνιστές Συνδικαλιστές.
                            ΚΑΛΩΝΤΑΣ την κυβέρνηση να σταματήσει τις διώξεις


Δεν υπάρχουν σχόλια: