Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Πάτρα: Απίστευτο κι όμως ...Ελληνικό! Πήρε τηλέφωνο να κλείσει ραντεβού για γαστρεντερολόγο και του είπαν για ... Ιούνιο!

συνεχιζονται τα προβληματα με τιΣ σοβαρεΣ ελλειψειΣ στα νοσοκομεια
       Αναγνώστης κάλεσε για ραντεβού σε γαστρεντερελόγο και στα δύο νοκομεία της Πάτρας. Όπως μας είπε τόσο στο Πανεπιστημιακό όσο και στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" η απάντηση ήταν απογοητευτική. Μάλιστα το πρώτο ελεύθερο ραντεβού που του έδωσαν ήταν στις 10 Ιουνίου! Το σοκ του ασθενούς ήταν μεγάλο. Δεν μπορούσε, όπως μας μετέφερε, να πιστέψει ότι θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να εξεταστεί! 
       Η νέα καταγγελία, έρχεται να ενισχύσει αυτές του Σωματείου "Ιπποκράτης" για το Γαστρεντερολογικό τμήμα του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" που έγιναν πριν από λίγο καιρό. 
Σύμφωνα με αυτή: 
       "Συμπληρώθηκε ήδη ένας ολόκληρος μήνας από την αποστολή στη Διοίκηση του συνημμένου εγγράφου, βάσει του οποίου, ακόμη μία φορά, παρεμβαίναμε για την κατάσταση που επικρατεί στη λειτουργία του ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, μια λειτουργία που ευθαρσώς θα πούμε εγκυμονεί κινδύνους με αποκλειστική ευθύνη του Διοικητή και της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής υπηρεσίας.
 Οι οποίοι
      Με τα χαρακτηριστικά του ¨αποφασίζομεν και διατάσσομεν¨ ερήμην όλων, Ιατρών και Νοσηλευτών, παίρνουν μέτρα και αποφάσεις που δεν ισχύουν σε κανένα Νοσοκομείο της χώρας μας, θέτοντας έτσι χωρίς λόγο σε μια επικίνδυνη υπολειτουργία ένα τμήμα που πήγαινε πάρα πολύ καλά και είχε προοπτική μεγαλύτερων και καλύτερων παρεμβάσεων στην περιοχή μας.
       Δυστυχώς οι πειραματισμοί του Διοικητή και της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής υπηρεσίας, σε ένα τέτοιο ευαίσθητο τμήμα, δεν μπορούν να αφεθούν στην τύχη τους. Εάν και εφ΄ όσον δεν αποκαταστήσουν την νομιμότητα εντός των ημερών, θα απαντήσουμε με απεργιακές κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα, μαζί και με άλλα ζητήματα για τα οποία κωφεύει, αποφεύγοντας προκλητικά, ακόμη και τον διάλογο τον οποίο είναι υποχρεωμένος να κάνει". 
Αναδημοσίευση από Tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια: