Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΚΗ με το περιεχόμενο της τροπολογίας για τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

       Σας κάνουμε γνωστό ότι,  με μια καθυστέρησε που έφθασε τούς 10 ολόκληρους μήνες, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ επιτέλους στη ΒΟΥΛΗ και επρόκειτο να ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/2/19  η πολυαναμενόμενη  ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ τού ¨ΛΑΘΟΥΣ¨ του Υπουργείου Υγείας, για τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του Νοσοκομείου μας.

     Μιά τροπολογία,   που μπορείτε να διαβάσετε στόν σύνδεσμο που ακολουθεί (https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3A4f673a66-e13e-49b2-a467-c19d7255fe55), ΑΠΛΗ - ΕΥΚΟΛΗ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, που μπορούσε και έπρεπε να γίνει χωρίς καθυστερήσεις, αμέσως μόλις εντοπίστηκε το ¨ΛΑΘΟΣ¨, από τον ΑΠΡΙΛΗ του 2018 και για την οποία δυστυχώς χρειάστηκαν πάρα πολλές παρεμβάσεις μας, ανακοινώσεις-καταγγελίες ακόμη και ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. 
     Να σημειώσουμε ότι η αναβολή έγινε, όχι λόγω του νέου ¨λάθους¨ στο περιεχόμενο της τροπολογίας,  αλλά λόγω της συζήτησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή.
      Για όλα αυτά τα εκκρεμή ζητήματα προκύπτουν τεράστιες ευθύνες στο Υπουργείο αλλά και στούς εδώ παράγοντες με την μυστικοπάθεια που τούς διακρίνει, τις παραγοντίστικες πρακτικές τους  και όχι μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: