Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

           Συνεδρίασε χθες, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ανυπαρξίας και μετά από πολλές παρεμβάσεις, καταγγελίες και κινητοποιήσεις μας, το νεοσυσταθέν Δ.Σ του Νοσοκομείου, την σύνθεση του οποίου μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ πάνω στην φώτο που σας παραθέτουμε παραπλέυρως. 
      Σ' αυτήν την 1η Συνεδρίαση, που είχε να κάνει με την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του Δ.Σ και την ΕΓΚΡΙΣΗ των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού πρόσληψης των 40 καθαριστριών για το Νοσοκομείο μας, ο Εκπροσωπός μας σ' αυτό, Κώστας Πετρόπουλος, αναφέρθηκε στα εξής:
Α). Κατ αρχήν στην συνεχιζόμενη εκκρεμότητα με τον Οργανισμό, μια εκκρεμότητα βάσει της οποίας ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και οι ΙΑΤΡΟΙ είμαστε εκτός οργανικών θέσεων, ζητώντας από το Δ.Σ να πάρει ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ έτσι ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτή η εκκρεμότητα που μας ταλαιπωρεί έναν ολόκληρο χρόνο.
Β). Ζήτησε ΑΜΕΣΑ και μάλιστα στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση, να έλθει ως θέμα η συγκρότηση επιτέλους του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που δεν λειτουργεί τους τελευταίους 12 μηνες, έτσι ώστε αυτό να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν, λόγω και των πολλών και σοβαρών εκκρεμών θεμάτων που υπάρχουν, όπως είναι οι συνταξιοδοτήσεις λόγω προβλημάτων υγείας, οι προαγωγές, οι  μετατάξεις κλπ.
Γ). Στο θέμα του διαγωνισμού, όπου επικυρώσαμε τον σχετικό πίνακα της επιτροπής που επεξεργάστηκε τις κατατεθειμένες αιτήσεις, όπου ζήτησε την αύξηση του αριθμού των προσλαμβανόμενων κατά 10 άτομα, έτσι ώστε να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες που έχουμε στον τομέα της καθαριότητας των εργατών και των βοηθών θαλάμων.
 Δ). Τέλος,  εν όψει των εορτών του Πάσχα, ζήτησε την χορήγηση των γνωστών και κατοχυρωμένων πλέον  εορταστικών αδειών, σε όλους τους εργαζόμενους του Γ.Ν Πατρών.
     Μετά απ' αυτήν την προαναφερόμενη Συνεδρίαση το Δ.Σ  του Νοσοκομείου, που αποφασίστηκε να συνεδριάζει κάθε Τετάρτη στις 13:30, προσδιόρισε την επόμενη συνεδρίαση του για αύριο, βάσει της πρόσκλησης που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn%3Aaaid%3Ascds%3AUS%3Addf138f4-a288-414f-a065-19301a27c3e3

Δεν υπάρχουν σχόλια: