Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς εκτός ελέγχου η κατάσταση. Εκπέμπουν sos οι Νεφροπαθείς, εργαζόμενοι και οι πολίτες της Κεφαλονιάς. Παραιτήθηκαν οι Νεφρολόγοι, Παθολόγοι και Νοσηλευτές από το Δημόσιο εξαιτίας των συνθηκών νοσηλείας και εργασίας.

      ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: Εκτός ελέγχου η κατάσταση εκπέμπουν  sos οι Νεφροπαθείς, εργαζόμενοι και οι πολίτες της Κεφαλονιάς
      Παραιτήθηκαν οι Νεφρολόγοι, Παθολόγοι και Νοσηλευτές από το Δημόσιο εξαιτίας των συνθηκών νοσηλείας και εργασίας
       Άλλο ένα Νοσοκομείο σε νησί του Ιονίου που εξυπηρετεί 40.000 μόνιμους κατοίκους και βουλιάζει από τουρισμό το καλοκαίρι, κατέρρευσε.
      Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κλείνει. Εξυπηρετεί 30 Νεφροπαθείς. Σε αναμονή πάρα πολλοί Νεφροπαθείς που δεν εξυπηρετούνται λόγω έλλειψης Προσωπικού.
      Υπηρετούν 5 Νοσηλεύτριες και δύο γιατροί (Διευθυντής και Επιμελητής). Οι συνθήκες εργασίας ήταν δυσμενέστατες και οι ασθενείς τίθονται σε κίνδυνο λόγω του ελλιπέστατου προσωπικού. Η Μονάδα δουλεύει δύο βάρδιες τρείς ημέρες την εβδομάδα και μία βάρδια 2 ημέρες την εβδομάδα. Πώς να τα βγάλουν πέρα δύο γιατροί και 5 νοσηλεύτριες; Αναγκάστηκαν οι 4 μόνιμες Νοσηλεύτριες και οι δύο γιατροί να παραιτηθούν από το Δημόσιο. Φανταστείτε σε τι σημείο έφτασαν. Σε ένα μήνα που γίνεται υποχρεωτικά δεκτή η παραίτησή τους μπαίνει λουκέτο στη Μονάδα.
     Σας κοινοποιούμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Νεφροπαθών και του Σωματείου.
      Υπηρετούν μόνο δύο Παθολόγοι σε κλινική 34 κλινών. Δεν άντεξαν. Σήμερα παραιτήθηκαν από το Δημόσιο και οι δύο Παθολόγοι. Κλείνει η Παθολογική κλινική. Λουκέτο στο Νοσοκομείο. Υπηρετεί ένας Οφθαλμίατρος. Τα ραντεβού είναι για τον Αύγουστο. Υπηρετούν δύο χειρουργοί.
      Το Ακτινολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου δεν λειτουργεί πολλές φορές, απόγευμα – νύκτα λόγω έλλειψης προσωπικού. Υπάρχει ένας Τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο σε κάθε βάρδια.
     Στο τμήμα επειγόντων περιστατικών υπάρχει μια Νοσηλεύτρια στη βάρδια.
       Οι κλινικές μπάζουν νερά. Πέφτουν οι σοβάδες στα κεφάλια ασθενών και Προσωπικού.
Και μη χειρότερα.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Αρχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: