Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ απο τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ για την δημιουργία ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ του ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, δεν θα τους ΠΕΡΑΣΕΙ.

             Ο Σερεμέτης ΑΡΝΕΙΤΑΙ τις Υπογραφές παραγγελιών κλπ αναγκών
                               για να ενοχοποιήσει τις Κινητοποιήσεις μας 
                  και να επιβάλλει  έτσι  τις  ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του.
         Η αδιάλλακτη  και εγωιστική στάση του Διοικητή και ιδιαιτέρως οι νέες  παράνομες ενέργειες, με πρωτεργάτη την ¨Νοσηλευτική Διευθύντρια¨, σαφώς καθ΄ υπόδειξη του,  δεν μας αφήνουν περιθώρια επαναπροσδιορισμού της στάσης μας.
       Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας, δεδομένου ότι συνεχίζουν να υφίστανται και οι λόγοι που  μας οδήγησαν σ’ αυτές από την 6/6/2019.
         Επειδή  με αυτές τις κινητοποιήσεις μας, ο σκοπός και ο στόχος μας δεν ήταν και δεν είναι η δυσλειτουργία του Νοσοκομείου και κατ επέκταση η ταλαιπωρία των Ασθενών, αλλά η απόσυρση των παράνομων αποφάσεων του Διοικητή,
            Γνωρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση
Ότι στις Διοικητικές υπηρεσίες  όπου γίνεται η κινητοποίηση μας, έχουμε ορίσει σχετικό Προσωπικό Ασφαλείας που διεκπεραιώνει όλα τα επείγοντα, όλα όσα ζητήματα προκύπτουν, ακόμη και πολύ καθυστερημένων ζητημάτων που προέρχονται πριν την 6/6/19, ζητήματα όμως που δυστυχώς δεν ολοκληρώνονται, γιατί  ΔΕΝ τα ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ο Κος Σερεμέτης.
      Επειδή λοιπόν αυτός ο κος, που δεν υπάρχουν περιθώρια διόρθωσής του παρά μόνον απόσυρσή του από την θέση του Διοικητή, επεδίωξε, ακόμη μία φορά, να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, με μια νέα κατάπτυστη επιστολή του -  ανακοίνωση
            Γνωστοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση ότι
Την Πέμπτη 23/6/19 και την Παρασκευή 14/6/19, ΚΛΗΘΗΚΕ εκ μέρους μας, παρουσία 30 και πλέον μαρτύρων:
-         Τόσο μέσω της Γραμματείας του.
-         Όσο και μέσω του Διοικητικού Διευθυντή
-         Αλλά και απευθείας από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας ο ίδιος προσωπικά
για να υπογράψει ότι αυτός εκτιμά, ότι μπορεί να δυσχεραίνει την λειτουργία του Νοσοκομείου, πλην των ημερήσιων αποφάσεων για τις θέσεις ευθύνης των Συναδέλφων μας  και δυστυχώς ΑΡΝΗΘΗΚΕ με αστείες δικαιολογίες.
       Συνεπώς για το οτιδήποτε πρόβλημα προκύψει, στην λειτουργία του Νοσοκομείου και την ταλαιπωρία των Ασθενών, θα φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη αποκλειστικά και μόνον ό ίδιος ο Κος Σερεμέτης και σαφώς εκεί θα πρέπει να αναζητηθούν από τις εισαγγελικές αρχές όπου απ΄ ότι φαίνεται θα ξανα-προσφύγουμε.
         Εμείς λοιπόν ακόμη μία φορά και σήμερα Τρίτη 18/6/19, ΚΑΛΟΥΜΕ τον Διοικητή του Νοσοκομείου, να αναλογιστεί τις ευθύνες του και αφού παραμερίσει τον υπαρκτό εγωισμό του και τις σκοπιμότητές του να υπογράψει όλα εκείνα που χρειάζονται για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.
        γνωστοποιώντας  βεβαίως παράλληλα
ότι θα συνεχίσουμε όπως προαναφέρουμε  τις κινητοποιήσεις μας μέχρι την απόσυρση των παράνομων αποφάσεών  του και φυσικά δεν θα πέσουμε ως ώριμο φρούτο που περιμένει ο κος Σερεμέτης, κάτω δηλ από την πίεση των προβλημάτων που αυτός δημιουργεί, καλώντας γι΄ αυτό τον λόγο την 6η Υ.Πε, παρά την πρόσφατη  άνωθεν υποβολιμαία  χάριν των εκλογών κολοτούμπα της, έστω και τώρα να παρέμβει να τον συνετίσει και να ομαλοποιήσει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: