Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Η νέα μας ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την ΧΟΡΗΓΗΣΗ της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ.

Αριθμ. Πρωτ:……...158.                      ΠΡΟΣ:    -   Διοίκηση 6ης Υ.Πε.
Πάτρα……….….24.6.19.                                    -   Διοίκηση Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ
     Επανερχόμενοι στην υπ΄ αριθ. 87/2.4.19 επιστολή μας, για την χορήγηση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, του άρθρου 105 του Ν. 2071/1992, όπως αυτή επεκτείνεται με τις νέες τροποποιητικές διατάξεις
         Επισημαίνοντάς σας τα εξής:
Α). Κατ΄ αρχήν την εκπνοή των προθεσμιών χορήγησής της για το 2018, όπου οι κείμενες διατάξεις ορίζουν το πρώτο 6άμηνο του 2019.
Β). Την εκκρεμότητα  σε ότι αφορά την απάντηση-έγκριση της 6ης Υ.Π, όπως οι κείμενες διατάξεις ορίζουν για τους Συναδέλφους στο Κυτταρολογικό και παθολογοανατομικό.
Γ). Την ανάγκη άμεσου σχετικού προγραμματισμού, δεδομένου ότι πέραν της προαναφερόμενης άδειας του 2018 και του 2019, υπάρχουν οι Κανονικές Άδειες της τρέχουσας χρονιάς αλλά και προηγούμενων ετών.
      Με δεδομένη την φιλοσοφία των σχετικών διατάξεων, για την επέκταση αυτής της άδειας στις ειδικότητες όπου αυτές εργάζονται  και εκτίθενται σε κίνδυνο, εξυπακούεται ότι αυτή η άδεια επεκτείνεται και σε αυτούς τους Συναδέλφους, που φέρουν την ειδικότητα και που εργάζονται σε τμήματα που δεν περιγράφονται με σαφήνεια, όπως η τοξικολογία, το εργαστήρι ηλεκτρονευροφυσιολογίας κλπ.
       Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες σχετικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: