Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Το ΣΙΡΙΑΛ των ΛΑΘΩΝ στο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ συνεχίζεται.....Πανελλαδική πρωτοτυπία

Αριθμ. Πρωτ:……....98.                             ΠΡΟΣ:  Όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.
Πάτρα……….….22.7.21.      

   Από τον ΑΠΡΙΛΙΟ του 2018, ως γνωστόν σε όλους, ήμασταν χωρίς ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, λόγω των λαθών  που υπήρχαν στον ορισμό του, εξαιτίας του συγχωνευόμενου τότε οργανισμού του Νοσοκομείου μας.  
               Λάθη που χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια για να διορθωθούν
ΝΑΙ καλά διαβάζετε, λάθη που διορθώθηκαν με τον ΝΕΟ ΟΡΙΣΜΟ αυτού του Οργάνου  που ήλθε πρίν από λίγες, μετά από  τρία και πλέον χρόνια συνεχών παρεμβάσεων μας προς όλους τους αρμοδίους, Διοίκηση, Υ.Πε και Υπουργείο.
       Όπου δυστυχώς
Έκπληκτοι…. βρεθήκαμε και πάλι  μπροστά σε 3 ΝΕΑ ΛΑΘΗ, για τα οποία ομολογουμένως, μετά την επισήμανσή μας,  υπήρξε άμεση και ακαριαία αντίδραση διόρθωσής τους
           Όπου και πάλι
Στη νέα διόρθωση, που ήλθε χθές (μία εβδομάδα μετά),  βλέπουμε να παραμένει, το ένα από τα τρία λάθη, για το οποίο, σαφώς μπορούμε να διεκδικήσουμε την πανελλαδική  πρωτοτυπία, πέρα από το σίριαλ των επαναλαμβανόμενων λαθών στις διορθώσεις, το ρεκόρ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ των αρμοδίων….
       Και για να γίνουμε κατανοητοί
Στον νέο αυτό διορθωμένο ορισμό, κακώς και παρανόμως προβλέπονται δύο Διευθύντριες στην Νοσηλευτική Υπηρεσία με αποκλειστική ευθύνη του Διοικητή, αλλά και αυτών στο Υπουργείο Υγείας που στην συνέχεια υπογράφουν αυτόν τον ορισμό, όπου λίαν επιεικώς  ευθαρσώς μπορούμε να πούμε ότι μάλλον δεν βλέπουν τι υπογράφουν…..
Συνειδητές επιλογές ή ένδειξη  για το ποίοι και πως μας διοικούν….
Την απάντηση ας την δώσουν οι ίδιοι…..
...........................................................................

   Στον σύνδεσμο που ακολουθεί διαβάστε τον νέο ορισμό του Υπηρεσιακού Συμβούλιου, με τις διορθώσεις των διορθώσεων κλπ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A3%CE%A88465%CE%A6%CE%A5%CE%9F-9%CE%A1%CE%9E?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια: