Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Διαμαρτυρία και προσφυγές για την τοποθέτηση Μαζαράκη στη θέση του Διεθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Αγ. Ανδρέα.

        Αντιδράσεις αλλά και προσφυγές έχει προκαλέσει η απόφαση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ να ορίσει διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας" τον διευθυντή Καρδιολογίας και Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη.
         Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι διαμαρτυρόμενοι , η απόφαση είναι παράνομη , καθώς ο κ. Μαζαράκης ήταν 4ος στη λίστα αξιολόγησης του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου.
         Στη διαμαρτυρία τους οι τρεις συντονιστές διευθυντές του νοσοκομείου που ήταν πρώτοι στη λίστα αξιολόγησης του Επιστημονικού Συμβουλίου, Νίκος Μακρής, Γεώργιος Σούφρας και Ελένη Θεοδωρή, προς τη διοίκησης του νοσοκομείου, ο πίνακας αξιολόγησης δεν ελήφθη υπόψιν από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ.
         «Η κατάργηση του Νευρολογικού Τμήματος ως ανεξάρτητου τμήματος στο νέο οργανισμό του Νοσοκομείου είναι ο λόγος, για τον οποίο εξαιρέθηκε από τη λίστα της αξιολόγησης ο Νίκος Μακρής, με αποτέλεσμα να αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του «Αγ. Ανδρέα» ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Μαζαράκης», ανέφερε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Κατσίβελας αιτιολογώντας την απόφασή του.
          Προσθέτει ότι οι αποφάσεις του είναι σύννομες κι εξηγεί ότι ο κ.Μακρής δεν είχε το δικαίωμα να είναι υποψήφιος καθώς δεν προΐσταται ανεξάρτητου τμήματος όπως προβλέπει ο νόμος. Με την αφαίρεση του κ. Μακρή ο κ. Κατσίβελας επέλεξε τον κ. Μαζαράκη, σχολιάζοντας ότι ο νόμος του δίνει το συγκεκριμένο δικαίωμα.
Aναδημοσίευση από το THE BEST

..........Διαβάστε άλλα σχετικά δημοσιεύματα κάνοντας κλίκ στούς παρακάτω συνδέσμους:

Δεν υπάρχουν σχόλια: