Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ για τις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ.

      Συνεχίσαμε  και χθες 4.7.13, για δεύτερη συνεχή ημέρα την ΚΑΤΑΛΗΨΗ των Γραφείων της Διοίκησης και τις ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στα τμήματα των Τραυματιοφορέων και των Οδηγών
                                            ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ
Για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ          και συνάμα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ανάθεση της ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ των ΑΣΘΕΝΩΝ, στους ΟΔΗΓΟΥΣ και τους ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ του Νοσοκομείου μας.
         Παράλληλα με τις προαναφερόμενες δράσεις, το Δ. Σ του Σωματείου μας με  αντιπροσωπεία των Οδηγών και των Τραυματιοφορέων, επισκεφθήκαμε την 6η Υ.ΠΕ, όπου συναντηθήκαμε με τον Διοικητή της Υ.ΠΕ, στον οποίο εκθέσαμε τα αιτήματά μας, τους  λόγους και τις διαφωνίες μας για τις αποφάσεις τους, όπως όλα αυτά καταγράφονται και στο σχετικό υπόμνημα που του καταθέσαμε, υπόμνημα που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλίκ στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://workspaces.acrobat.com/?d=w6S2MxCnJd*pGGBOHBR96w ).
         Στη συνάντησή μας αυτή, πέρα από τα προαναφερόμενα καταθέσαμε και σχετική πρόταση διευκόλυνσης και  αντιμετώπισης του προβλήματος, πρόταση που είχε να κάνει με την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία  του πληρώματος Ασθενοφόρων που έχουμε με απόσπαση στο Νοσοκομείο, βάσει της οποίας διεφάνη και κάποια σχετική διέξοδος.
        Δυστυχώς όμως, παρά την διαφαινόμενη διέξοδο, στη συνάντηση που ακολούθησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, όπου εντοπίσαμε διγλωσσία και υπαναχωρήσεις του Διοικητή  της Υ.ΠΕ και διστακτικότητα του Διοικητή του Νοσοκομείου, τελικά ΛΥΣΗ δεν βρέθηκε, με αποτέλεσμα την συνέχεια των Κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: