Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Συνέχεια Κινητοποιήσεων απο το Σωματείο μας.

      Συνεχίσαμε και χθες 8/7/13  τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μας, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και μη ΣΥΝΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Νοσοκομείου, που μετακινεί χωρίς τελειωμό ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ στο Γρ. Κινήσεως προκειμένου να αναλάβουν τις διακομιδές Ασθενών, την λειτουργία τμήματος που δεν υφίσταται στον Οργανισμό του Νοσοκομείου, διαλύοντας έτσι άλλες οργανικές νευραλγικές Υπηρεσίες, με κίνδυνο για τούς Ασθενείς και τούς Εργαζόμενους..
                             Συνεχίσαμε λοιπόν και χθες 8.7.13
για τέταρτη συνεχή ημέρα την ΚΑΤΑΛΗΨΗ, μια ΚΑΤΑΛΗΨΗ που την επεκτείνουμε στο σύνολον των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ σε ένδειξη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ο οποίος αν και ευρισκόμενος υπό ΚΑΤΑΛΗΨΗ και παρά την διαδικασία των ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ στην οποία βρισκόμαστε, προχώρησε σε ΝΕΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑ στο Γρ. Επιστασίας για τις ανάγκες των διακομιδών, μια μετακίνηση που προέρχεται από το Κ. Υ κ ΑΧΑΪΑΣ, η οποία μαζί με την προηγούμενη διαλύει την όποια υποδομή είχαμε εκεί, αποδυναμώνοντας έτσι περαιτέρω και αυτό το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.
         Αυτές τις παρεμβάσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου, που είναι καθ΄ υπόδειξη του ΔΙΟΙΚΗΤΗ της 6ης Υ.ΠΕ, δεν είναι δυνατόν να τις αποδεχθούμε, γιατί διαλύουν τα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, αλλά και τμήματα του Νοσοκομείου, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τούς ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
                                      Για όλους αυτούς τούς λόγους
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΜΕ και πάλι χθες στις 10 το Πρωί ΕΚΤΑΚΤΩΣ, για να εκτιμήσουμε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση που διαμορφώθηκε εξαιτίας των προαναφερόμενων διαλυτικών αποφάσεων του ΔΙΟΙΚΗΤΗ και για να επαναπροσδιορίσουμε τις  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ μας μετά τα νέα δεδομένα, για να αντιμετωπίσουμε την διάλυση των υπηρεσιών που επέρχεται από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και που επισπεύδεται από την ανικανότητα άσκησης σωστής Διοίκησης τόσο από τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ, όσο και από τον Διοικητή του Νοσοκομείου.
Δυστυχώς ακόμη μια φορά, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι:
ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ και οι ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
    των ΜΠΑΡΑΚΟΥ – ΚΑΤΣΙΒΕΛΛΑ και  ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΤΟΥΝ σε ΚΙΝΔΥΝΟ τους ΑΣΘΕΝΕΙΣ και τους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
       και  γι΄  αυτούς  τους  λόγους  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΑΜΕΣΑ
         Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ των ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ  ΑΡΧΩΝ
Δυστυχώς η Τακτική τους και η πρακτική τους:
ΟΔΗΓΕΙ τους ΠΟΛΙΤΕΣ στους ΙΔΙΩΤΕΣ με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

.........Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Προέδρου του Σωματείου μας, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=43435:2013-07-08-16-14-29&catid=55:politics&Itemid=191

Δεν υπάρχουν σχόλια: