Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Κατέλαβαν το Υπουργείο Υγείας εργαζόμενοι των νοσοκομείων -Παρών και ο Πρόεδρος του Αγίου Ανδρέα της Πάτρας

        Με αιχμή του δόρατος το ασφαλιστικό εργαζόμενοι σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας, αντιδρούν και κινητοποιούνται. Από τις 6 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων της ΠΟΕΔΗΝ εργαζόμενοι απέκλεισαν την είσοδο του υπουργείου Υγείας στην ΑΘήνα και ανάμεσά τους βρίσκονται ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΓΚΝΠ Αγ. Ανδρέας Κώστας Πετρόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Γιαννόπουλος.
       Στις 11 θα πραγματοοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας και στη συνέχεια πορεία μέχρι το υπουργείο Οικονομικών στο οποίοι αναμένεται να λάβουν μέρος κι άλλοι εργαζόμενοι από νοσοκομεία της Πάτρας και της Αχαΐας.
    Όπως είπε στο thebest.gr ο Κώστας Πετρόπουλος, προτάσσουμε ως αιτήματα, το ασφαλιστικό, τα βαρέα και ανθυγιεινά, τα επιδόματα και φυσικά την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των νοσοκομείων.
        Η κατάληψη του υπουργείο Υγείας έρχεται ως "απάντηση" στην κοροϊδία της ηγεσίας που μιλά για προσλήψεις και προσλήψεις δε βλέπουμε και για αύξηση των προϋπολογισμών".
Αναδημοσίευση από το The Best
          Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτο από την Σύσκεψη των Σωματείων της 17ης του Φλεβάρη, από την ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Υπουργείοου Υγείας, την πορεία και την σύγκρουση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών την 18η του Φλεβάρη.

 

 
 












   Δείτε επίσης:
1. http://dete.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ad%cf%84%cf%89%cf%80%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%cf%84/
2. http://www.newsit.gr/ellada/Fones-kai-entasi-sto-YPOIK-gia-ta-matia-toy-Xoyliaraki-FOTO-VIDEO-/581180
3. http://www.poedhn.gr/kinitopoiiseis/item/1514-panelladiki-syskepsi-ds-somateion-17216
4. http://www.poedhn.gr/kinitopoiiseis/item/1515-ypourgeio-ygeias-kleiston-logo-dialysis-18216
                                                    .......................................................
        Στον παρακάτω σύνδεσμο, εκτός  από τις ΦΩΤΟ,  δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ, το σχετικό με τα επεισόδια έξω από το Υπουργείο Οικονομικών:
http://www.antenna.gr/news/Society/article/436449/epeisodia-se-sygkentrosi-tis-poedin-sto-yp-oikonomikon

                                      Οι ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: