Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.


        Ανακοίνωση - κάλεσμα συμμετοχής στη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου κάνει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην Αχαία, καλώντας παράλληλα στο συλλαλητήριο μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στις 10.,30 το πρωί.
         Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:
Το 2016 θα είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για τους εργαζόμενους και τα πλατιά λαϊκά στρώματα, καθώς συνεχίζεται και από την συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α –ΑΝ.ΕΛ. η εφαρμογή των βάρβαρων, μνημονιακών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών της λιτότητας, της ανεργίας, της εσωτερικής υποτίμησης και της περικοπής κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Παράλληλα συνεχίζεται το καθεστώς της επιτροπείας της χώρα μας από τους δανειστές και έτσι, μετά τη ψήφιση του 3ου μνημονίου, κανένα νομοσχέδιο δεν μπορεί να προωθηθεί και να ψηφιστεί στη βουλή χωρίς την έγκριση των δανειστών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ!
Το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό αποτελεί ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υποχρέωση, προωθεί νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά.
...................................................................................................................................................................
     Διαβάστε ολόκληρη τη σχετική Ανακοίνωση-Κάλεσμα, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.tempo24.gr/eidisi/58440/patra-kalesma-toy-nt-tis-adedy-gia-tin-poreia-tis-pemptis-stis-1030-pm-i-sygkentrosi

Δεν υπάρχουν σχόλια: