Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ»: Ο νταής γιατρός που τον… τρέμουν όλοι! Βρίζει όποιον τολμά να μπεις το γραφείο του.

        Φόβος και τρόμος για ανθρώπους του μόχθου, τους οποίους η ανάγκη του οδηγεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συνταγογράφηση των φαρμάκων τους , είναι γιατρός παθολόγος που υπηρετεί στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Όποιος από τους ασφαλισμένους έχει την ατυχία να πέσει επάνω του, πρέπει πρώτα να υποστεί την επιθετικότητά του, την αγένειά του και σε ορισμένες των περιπτώσεων το ακατάσχετο υβρεολόγιό του και μετά εάν και εφόσον θέλει να του γράψει τη συνταγή.
        Τελευταίο του ανδραγάθημα η φραστική επίθεση σε ασφαλισμένο που πήγε το μεσημέρι της περασμένης …στα εξωτερικά ιατρεία προκειμένου να του γράψει φάρμακα για το στομάχι.
         Ο άτυχος ασφαλισμένος χτύπησε την πόρτα πριν μπει μέσα στο ιατρείο και παρόλο που πήρε ως απάντηση που έλαβε ήταν περάστε, στη συνέχεια βρέθηκε μπροστά σε έναν αγριεμένο …υπηρέτη του όρκου στον Ιπποκράτη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να του φωνάζει πως έφτασε και πως μπήκε εκεί , λες και επρόκειτο για το άβατο του νοσοκομείου και όχι για ιατρείο.
         Η αντίδραση του ασθενούς ήταν άμεση καθώς άρχισε και αυτός να φωνάζει και να αναρωτιέται αν πρόκειται για νοσοκομείο ή για χώρο που διοικεί κάποια ακροδεξιά οργάνωση, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία του νοσοκομείου και στον διοικητή του ιδρύματος κ. Λέτσιο.
Δεκάδες οι διαμαρτυρίες και οι αναφορές πολιτών!
        Εκεί ο πολίτης έκπληκτος πληροφορήθηκε, πως για τον συγκεκριμένο γιατρό υπάρχουν κάθε εβδομάδα δεκάδες διαμαρτυρίες , ενώ οι αναφορές έχουν κάνει στοίβα. Παρόλα αυτά παραμένει ακλόνητος στο πόστο του, καθώς καμία από τις καταγγελίες δεν έχει οδηγήσει στην επιβολή κάποιων κυρώσεων, ενώ περίεργη είναι και η σιωπή επί του θέματος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών νομού Αχαΐας, η οποία γνωρίζει την απίστευτη συμπεριφορά του μέλους της. 
Aναδημοσίευση από Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: