Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο χαμό του Λουκά Μάνδαλου – Κηδεύεται στις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

     Ιδιαίτερη θλίψη και οδύνη σκόρπισε στους συναδέλφους του εργαζόμενους στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» σκόρπισε αφότου μαθεύτηκε το δυσάρεστο νέο του πρόωρου θανάτου του 47χρονου Λουκά Μάνδαλου. O εκλιπών, αδελφός του μικροβιολόγου Γ. Μάνδαλου, διαπιστώθηκε πρόσφατα ότι έπασχε από καλπάζουσας μορφής νεοπλασματική ασθένεια.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ιπποκράτης»:
     «Αυτό που όλοι προσευχόμασταν να μην συμβεί δυστυχώς συνέβη. Ο συνάδελφός μας ΜΑΝΔΑΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, σήμερα το Απόγευμα έφυγε ΠΡΟΩΡΑ από κοντά μας. Δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή στη βραχεία Νοσηλεία  μετά από μία ολιγοήμερη νοσηλεία στην Ουρολογική και στη βραχεία Νοσηλεία του Νοσοκομείου μας, στο Νοσοκομείο όπου προσέφερε με αρκετά μεγάλη προθυμία και διάθεση  τις υπηρεσίες του».   
      Ο εκλιπών που έχαιρε της αγάπης και της εκτίμησης των υπολοίπων εργαζομένων, δούλευε στο τμήμα πληροφορικής του Νοσοκομείου. Είχε ένα γιο τον Σωτήρη.
     Η κηδεία του Λουκά Μάνδαλου θα τελεστεί στις 2 το μεσημέρι στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης στα Σύνορα και θα ακολουθήσει η ταφή του στο νεκροταφείο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: