Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Επισκέψεις του Βουλευτή Αχαϊας Θεοδ.Παπαθεοδώρου ΧΘΕΣ στα μεγάλα Νοσοκομεία της Πόλης μας.

       Σε συνέχεια της χθεσινής σχετικής ανακοίνωσής μας, σας γνωρίζουμε ότι χθες το μεσημέρι επισκέφθηκε το Σωματείο μας ό Βουλευτής ΑΧΑΪΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
         Στη συνάντηση αυτή, όπου από την πλευρά του Σωματείου μας ήταν παρόντες οι Πετρόπουλος-Σουγλέρης-Γιαννόπουλος και Μαργώνη, ενημερώσαμε τον Κον Παπαθεοδώρου για τα Κτιριακά μας Προβλήματα, τον Οργανισμό του Νοσοκομείου την Υποχρηματοδότησγη και την υποστελέχωση του Νοσοκομείου μας.
     Σχετική μ΄αυτήν την συνάντηση η παρακάτω  ανακοίνωση του προαναφερόμενου Βουλευτή
      ¨ Συνάντηση του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, Βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τις Διοικήσεις και τα σωματεία των εργαζομένων των νοσοκομείων ΠΓΝΠ Ρίου και «Άγιος Ανδρέας»
έγινε χθες στο ΠΓΝΠ Ρίου και στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» για ενημέρωση, τόσο από τις Διοικήσεις των δύο νοσοκομείων, όσο και από τα σωματεία των εργαζομένων.
        Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Υγεία οξύνονται καθημερινά. Οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, αλλά και, σε πολλές περιπτώσεις, σε υγειονομικό υλικό επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων αλλά και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη. 
       Όταν το Ε.Σ.Υ. καταρρέει, μόνο ο κ. Πολάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί και μόνο ο κ. Ξανθός την βλέπει βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν. Στο νοσοκομείο του Ρίου χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις και επιπρόσθετοι οικονομικοί πόροι στις κτιριακές υποδομές, προσλήψεις άμεσα νοσηλευτικού προσωπικού και τραυματιοφορέων, έτσι ώστε η μεγάλη αυτή μονάδα να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες της περιφέρειας. Στο νοσοκομείο «Άγιος Αντρέας» πρέπει να οριστικοποιηθεί άμεσα και να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης των κλινικών και να αντιμετωπισθούν οι μεγάλες ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό.
        Θα συνεχίσουμε από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να παρακολουθούμε τα προβλήματα των δύο μεγάλων νοσοκομείων και να ελέγχουμε την Κυβέρνηση κοινοβουλευτικά για την άμεση αντιμετώπισή τους.
Την αναξιοπιστία του Υπουργείου Υγείας δε μπορεί να την πληρώνει ο πολίτης! ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: