Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Σχετικά με την ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

     Σας κάνουμε γνωστό ότι στην προχθεσινή συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, είχαμε κατ΄ αρχήν την έγκριση των πρώτων 9 θεμάτων, της ημερήσιας διάταξης που μπορείτε να ξαναδείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί ( https://files.acrobat.com/a/preview/b147d2b6-2081-4461-80d6-a18e94f4b05c ).
    Μικρο-εμπλοκή δημιουργήθηκε στα 10,11 και 12 θέματα της προαναφερόμενης ημερήσιας διάταξης, λόγω της ανυπαρξίας αιρετών εκπροσώπων των εργαζόμενων Ιδιωτικού Δικαίου. Οστόσο τα θέματα αυτά συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν από τα τρία διορισμένα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.
     Σε ότι αφορά τα θέματα 13-20, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση με το σκεπτικό της επαναφοράς των αιτήσεων στα πλαίσια της νέας νομοθεσίας που υπάρχει. Απόφαση που είναι λαθεμένη, βάσει της εκτίμησης του Προέδρου του Σωματείου μας  και που προφανώς στην επόμενη συνεδρίαση θα πρέπει να επανέλθει ως έχει, δηλ. στα πλαίσια του αιτήματος και της νομοθεσίας που ίσχυε στην ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.
     Επίσης σ΄ αυτήν την συνεδρίαση υπηρξε παρέμβαση από τούς εκλεγμένους εκπροσώπους μας για την επιλογή τωνθεμάτων που έρχονται πρός συζήτηση στις συνεδριάσεις του Υπηρεσιακού. Μια παρέμβαση που είχε να κάνει με την προτεραιότητα των θεμάτων όπου έχουμε απώλειες χρημάτων για τους Συναδέλφους μας, παρέμβαση που ήταν συνέχεια αυτής που ήδη είχε κάνει ο Γιαννόπουλος Σπύρος μετά από σχετική συνενόηση με τον Πρόπεδρο του Σωματείου μας, αμέσως μετά την αποστολή της πρόσκλησης για την συνεδρίασης που μιλάμε.
         Δοθείσης της ευκαιρίας να σας γνωστοποιήσουμε ότι, λόγω της πληθώρας των θεμάτων που εκκρεμούν, συμφωνήθηκε η επόμενη συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου να γίνει την Παρασκευή 4/8/17. Γι΄ αυτήν την συνεδρίαση θα ενημερωθείτε αμέσως μόλις βγεί η σχετυική πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: