Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Σχετικά με ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΝΝ.Θώρακος - την ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ και τις ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στην ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

            Ακόμη μία περίπτωση ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ, για είσπραξη ΣΥΝΤΑΞΗΣ νεκρής μητέρας, όπως η περίπτωση με την Υποδιοικήτρια του Ν.Ν.Θώρακος, το ¨παράπτωμα¨ της οποίας είχε αναδείξει η ΠΟΕΔΗΝ. Μια ανάδειξη με πανελλαδικές διαστάσεις και παρ΄ όλα αυτά ουδείς ασχολήθηκε μ΄ αυτό μέχρι σήμερα, ούτε το  "αναίσθητο¨  Υπουργείο Υγείας που αντί να την αποπέμψει  από την έμμισθη θέση που την έχει διορίσει την διατηρεί, ούτε δυστυχώς η Δικαιοσύνη.  
        Αυτήν την φορά, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και διετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων, σε μια γυναίκα από τα Φιλιατρά, η οποία εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της, για εννέα ολόκληρα χρόνια. Μια απόφαση στην οποία εκτός από την προαναφερόμενη καταδίκη, το δικαστήριο που  την έκρινε ένοχη για απάτη κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, της ζητά να επιστρέψει στον ΕΦΚΑ περί τα 170.000 ευρώ, μαζί με τους τόκους, καθώς αποδείχθηκε ότι από το 2002, όταν απεβίωσε η μητέρα της, έως το 2011 συνέχιζε να εισπράττει τη σύνταξή της, βάζοντας έτσι στην τσέπη της 64.000 ευρώ, εν αντιθέσει με την προαναφερόμενη υποδιοικήτρια που το ποσό, βάσει των καταγγελιών της ΠΟΕΔΗΝ, ξεπερνά τις 100.000 ευρώ !
           Βάσει  της προαναφερόμενης περίπτωσης, που δεν είναι και ή μοναδική που καταδικάζεται, ευλόγως δημιουργούνται σε όλους μας πάρα πολλά ερωτηματικά, για την αντίστοιχη σχετική περίπτωση με την Υποδιοικήτρια του Ν.Ν.Θώρακος, στην οποία όπως έχει καταγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ, όχι μόνον δεν καταδικάστηκε, δεν κλήθηκε ούτε καν στις δικαστικές αρχές για εξηγήσεις, απεναντίας χαίρει σκανδαλώδους ρύθμισης και  αντί να αποφευχθεί από την έμμισθη θέση που κατέχει επιβραβεύεται από την κυβέρνηση με την διατήρησή της στη θέση της Υποδιοικήτριας ενός Νοσοκομείου, που επί της ουσίας δεν υφίσταται, του καταργημένου Ν.Ν.Θώρακος, γεγονός που πιθανά να έχει να κάνει και με όλα αυτά τα ευτράπελα γύρω από τον Οργανισμό του Νοσοκομείου μας. Στον οργανισμό που δεν κατέστη δυνατόν από τον Απρίλιο μήνα μέχρι και σήμερα να διορθωθεί ένα τυπικό αλλά ουσιαστικό ¨λάθος¨, το λάθος ένεκα του οποίου διατηρείται η προαναφερόμενη στην έμμισθη και χωρίς αντικείμενο πλέον θέση της Υποδιοικήτριας.
           ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ λοιπόν για όλα αυτά, στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του Υπουργείου Υγείας, γι΄ αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές, τόσο για την προαναφερόμενη υπερπροστασία της Υποδιοικήτριας, όσο και για την μεγάλη καθυστέρηση στην ¨διόρθωση του οργανισμού¨, ένεκα του οποίου έχουμε μπει,  για πάνω από 7 μήνες, στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: