Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Σχετικά με την μη ΚΑΤΑΒΟΛΗ των ΑΡΓΙΩΝ-ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ την 10/12, τις ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ εως ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ και τον ΝΕΟ ΓΥΡΟ των ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΑΣ.

    Τo τελευταίο διάστημα, ως γνωστόν, ήμασταν στις επάλξεις των κινητοποιήσεων για τα ζητήματα της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ και της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ και συγκεκριμένα για τις ελλιπείς πιστώσεις τους στεγνωμένους κωδικούς κλπ ζητήματα.
        Μετά απ΄ αυτές τις κινητοποιήσεις και εξαιτίας των πιέσεων που ασκήθηκαν, δρομολογήθηκαν κάποιες πιστώσεις από το ταμείο της 6ης Υ.Πε, πιστώσεις που εξασφάλισαν την πληρωμή των Εργαζόμενων με ελαστικές σχέσεις, την πληρωμή του 15νθημέρου που μέχρι τότε ήταν αμφίβολη έως αδύνατη.
         Πρόσφατα είδαμε δημοσιεύματα που μιλούσαν για εγκρίσεις πιστώσεων, πιστώσεις όμως που μέχρι σήμερα δεν είδαμε και εξαιτίας αυτής της εξέλιξης δεν θα έχουμε στις 10/12/18  την πληρωμή των Αργιών-Νυκτερινών για το σύνολον των Εργαζόμενων και βεβαίως σοβαρά προβλήματα με τους προμηθευτές, με την προμήθεια υλικών και όχι μόνον.
          Όλα αυτά τα ανοικτά ζητήματα, καθώς επίσης και οι εκκρεμότητες του Οργανισμού και του Δ.Σ, κλπ άλλες εκκρεμότητες που ξεπέρασαν και το γιοφύρι της Άρτας, μας οδηγούν σε νέα Γενική Συνέλευση την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την 12/12/18, με σκοπό την δρομολόγηση νέου κύκλου κινητοποιήσεων, κινητοποιήσεις που θα κορυφωθούν στο τέλος του Γενάρη, με την μεγάλη ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της ΠΟΕΔΗΝ στην περιοχή μας, βάσει και της σχετικής απόφασης του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: