Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Δράσεις Σωματείων Μελών ΠΟΕΔΗΝ.

1. Το Σωματείο Εργαζομένων "Ιπποκράτης" του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας εκφράζει το παράπονό του για το ότι εξαιρέθηκαν 15 και πλέον συνάδελφοί τους από τη δωρεά του επιδόματος του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου 


2. Εξώδικη Διαμαρτυρία Τραυματιοφορέων Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων για τον παράνομο αποκλεισμό τους από την τιμητική αμοιβή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Δια του συλλόγου Εργαζομένων Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων) 

3. Το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν.Ε. Θριάσιου ενημερώνει για τη μεγάλη αύξηση αναμονής για χειρουργικές επεμβάσεις λόγω των ελλείψεων σε νοσηλευτικό και βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό. 

Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν.Ε. Θριάσιο
4. Το Σωματείο Εργαζομένων "Ιπποκράτης" του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας ενημερώνει ότι ξεκινούν αυτή τη βδομάδα μια σειρά από δράσεις για τα ζωτικής σημασία προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο. 
5. Το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν.Ε. Θριάσιου ζητά να καλυφτούν άμεσα οι σοβαρές ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό, ιδιαίτερα σε Μέσα Ατομικής Προστασίας για το Θριάσιο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: