Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Και έρχεται...ως αναγκαιότητα

Το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» για την κάλυψη των αναγκών για τη λειτουργία «Κέντρου Εμφύτευσης Βηματοδοτών και Απινιδωτών», καλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιώτες ιατρούς για συνεργασία με 1 ιατρό ειδικότητας Καρδιολογίας.

//

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει με αποδεδειγμένη εμπειρία στην εμφύτευση βηματοδοτών με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών συνολικής δαπάνης 9.780 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης και της δαπάνης για την εφημεριακή απασχόληση) για χρονικό διάστημα 3 μηνών.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Η θέση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Άγιος Ανδρέας»

  • 1 ιατρό ειδικότητας Καρδιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία στην εμφύτευση βηματοδοτών

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι:

  1. Έλληνες πολίτες.
  2. Να έχουν την υγεία και φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
  3. Να μην έχουν καταδικαστεί για αδικήματα ασυμβίβαστα με την δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα.
  4. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή.
  5. Εφόσον προσληφθούν να εγγραφούν στη Δ.Ο.Υ ως επιτηδευματίες.
  6. Να έχουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών και βεβαιώσεις προϋπηρεσίας

Τα κυρία προσόντα

  1. Αντίγραφο Πτυχίου Ιατρικής. Σε περίπτωση πτυχίου Πανεπιστημίου της αλλοδαπής απαιτείται το πτυχίο με τη σφραγίδα της Χάγης, η επίσημη μετάφρασή του και η απόφαση ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ, όπου απαιτείται.
  2. Αντίγραφο απόφασης άδειας ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος
  3. Αντίγραφο απόφασης χορήγησης τίτλου ειδικότητας Καρδιολογίας
  4. Βεβαίωση με την οποία αποδεικνύεται η αποδεδειγμένη εμπειρία στην εμφύτευση βηματοδοτών, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 84050/18-6-2009 υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 1295/τ. Β΄/30-6-2009) «Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων λειτουργίας Κέντρων Εμφύτευσης Βηματοδοτών και Κέντρων Εμφύτευσης Απινιδωτών σε Νοσοκομεία και Ιδιωτικές Κλινικές»

Η υποβολή των αιτήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: Αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στο Νοσοκομείο στη Διεύθυνση : Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, Καλαβρύτων 37, ΤΚ 26335, Πάτρα, με την ένδειξη: «Για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για συνεργασία με ιδιώτες ιατρούς ειδικότητας γενικής ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών». Στο e-mail xrgouvel@agandreashosp.gr

Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την ημερομηνία που έχει οριστεί δεν θα ληφθούν υπόψη. Η τελική επιλογή θα γίνει από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε ημερολογιακές ημέρες με διάρκεια από 15 Σεπτεμβρίου 2023 έως και 19 Σεπτεμβρίου 2023. Ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία αποστολής e-mail ή του φακέλου, η οποία αποδεικνύεται από τη σφραγίδα ταχυδρομείου ή με αποδεικτικό της εταιρείας ταχυμεταφοράς

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: