Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Διευκρίνιση του υπουργείου Υγείας για το Καραμανδάνειο.

          Σε διευκρίνιση για το ζήτημα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων προχώρησε γύρω στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας το υπουργείου Υγείας. Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του καθηγητή Λυκούργου Λιαρόπουλου για τα νοσοκομεία της Πάτρας και ιδίως για το παιδιατρικό νοσοκομείο, το υπουργείο έκρινε σκόπιμο να στείλει διευκρινιστικό δελτίο τύπου.
      Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Η πρόταση του καθηγητή, κ. Λυκούργου Λιαρόπουλου για τα νοσοκομεία της Πάτρας και ιδιαίτερα για το Γ.Ν. Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», αποτελεί εισήγηση της επιστημονικής ομάδας και ειδικά ως προς το σημείο αυτό δεν θα γίνει δεκτή. Οι προτάσεις της επιτροπής  δεν δεσμεύουν με κανένα τρόπο την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».
        Η πρόταση η συγκεκριμένη και γενικότερα όλες οι προτάσεις του κ. Λιαρόπουλου έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις όχι μόνο στην περιοχή της Αχαίας και της Ηλείας αλλά και στα Ιόνια Νησιά.
          Από την πλευρά του ο διοικητής της 6ης Υ.Πε. Πάνος Γκούμας θέλησε να καθησυχάσει τόσο τους πολίτες όσο και τους εμπλεκόμενους φορείς λέγοντας πως αυτά είναι μόνο προτάσεις και πως μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί επίσημη απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: