Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Αποχώρησε από την προεδρία της ΑΔΕΔΥ ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ- Νέος Πρόεδρος ό ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ.

          Νέο πρόεδρο θα κληθεί να εκλέξει η ΑΔΕΔΥ τον Σεπτέμβριο, καθώς ο Σπύρος Παπασπύρος ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στο τιμόνι στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος Αυγούστου. Μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο κ. Παπασπύρος δηλώνει: «Είμαι στη φάση της εξόδου. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχω φύγει».
          Κλείνοντας έναν κύκλο έντεκα χρόνων -ανέλαβε το 2000, όταν διαδέχτηκε τον Γ.Κουτσούκο- σημειώνει: «Σε αυτές τις θέσεις δεν πρέπει να παραμένεις πάνω από οκτώ-εννιά χρόνια. Παρέμεινα για να δούμε τι θα γίνει με το μισθολογικό. Τώρα που το θέμα πάει για μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, δεν θα το παρακολουθήσω...Θα παραμείνω για λίγο στην εκτελεστική επιτροπή για να ενημερώσω».
          Στο τέλος της πορείας του στην ΑΔΕΔΥ δηλώνει απογοητευμένος: «Ακόμη κι όταν γίνονται εξαγγελίες για κριτήρια στελέχωσης με βάση τον επαγγελματισμό, η ιστορία των κομματικών, των πολιτευτών και όλων αυτών συνεχίζεται να μπλέκεται στην υπόθεση της δημόσιας διοίκησης. Και αυτό αναπαράγει το πελατειακό δίκτυο».
    Αναδημοσίευση από Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
                       ............................................
          Kάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο θα διαβάσετε την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, σχετικά με την ΕΚΛΟΓΗ του ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, που έγινε σήμερα 23/8/11:
http://www.adedy.gr/adedy_cms_files/dynamic/c1122893/file/0/2382011-1_el_GR.doc
              ................................
      Κάνοντας κλίκ επίσης στούς παρακάτω  συνδέσμους θα διαβάσετε σχετικά δημοσιεύματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: