Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η Παρέμβαση του Σωματείου μας στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

     Την ΠΕΜΠΤΗ 12/7/12,  αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Σωματείου μας, πού απαρτιζόταν από τούς Πετρόπουλο Κώστα, Σουγλέρη Χρήστο, Λάππα Κώστα, Αγγελακοπούλου Νάνσυ, Γιαννόπουλο Σπύρο, Σπηλιόπουλο Αντώνη και Ασλανίδη Κατερίνα, συναντήθηκε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τον Κον Κατσικόπουλο. 
         Στη συνάντηση αυτή έκ μέρους του Δ.Σ του Σωματείου μας τέθηκαν τα εξής ζητήματα:
I. Η καταβολή άμεσα των οφειλόμενων Αργιών-Νυκτερινών, τόσο του Δεκέμβρη του 2011 όσο και των υπολοίπων οφειλόμενων μηνών. Η καταβολή αυτών να γίνεται στις προκαθορισμένες ημερομηνίες που δυστυχώς δεν τηρούνται και βεβαίως ή αύξηση των σχετικών κονδυλίων για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.
II. Η αναγκαία και απαραίτητη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου και η ενίσχυσή του με το σχετικό απαραίτητο Προσωπικό, για να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο και δυστυχώς χρόνιο πρόβλημα πού έχουμε με τις καθημερινές ελλείψεις υλικών. Ελλείψεις που δυσχεραίνουν την λειτουργία μας και πού ταλαιπωρούν καθημερινά  Ασθενείς και Εργαζόμενους.
III. Επισημάναμε τις μεγάλες ελλείψεις σε Προσωπικό αλλά και Ιατρών σε συγκεκριμένους Κλάδους και Υπηρεσίες, ελλείψεις που αν δεν αντιμετωπιστούν ΑΜΕΣΑ θα σηματοδοτήσουν το κλείσιμο ή την αναστολή της λειτουργίας συγκεκριμένων τμημάτων και Υπηρεσιών. Γι΄  αυτές τις ελλείψεις ζητήσαμε προσλήψεις κατα προτεραιότητα λόγω της ιδιαιτερότητάς μας ως Νοσοκομείο που έχουμε πάμπολες Συνταξιοδοτήσεις και έως ότου γίνουν αυτές την άμεση μετακίνηση Προσωπικού στο Νοσοκομείο μας, του Προσωπικού που το επιθυμεί αλλά και Ιατρών.
IV.  Επισημάναμε τα λάθη και τις παραλήψεις του Οργανισμού πού πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, ζητώντας του παρέμβαση για την αναγκαιότητα της έγκρισης και δημοσίεύσης του οργανισμού πού είχε σταλεί από το Νοσοκομείο. Επίσης του εκφράσαμε την πάγια και σταθερή  αντίθεσή μας σε ότι αφορά τα σενάρια συγχώνευσης τμημάτων και υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.
V. Ζητήσαμε την άμεση χρηματοδότηση του Νοσοκομείου με το ποσό των 400.000 Ευρώ, ποσό που απαιτείται για την μεταστέγαση των υπηρεσιών και την επαναλειτουργία του διώροφου κτιρίου πού ολοκληρώνεται εντός των ημερών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: