Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Aκόμη μια Παρέμβαση του Σωματείου μας για Αργίες-Νύκτες.


          Με μια καθυστέρηση δύο και πλέον μηνών εστάλησαν Πιστώσεις-Χρήματα για την πληρωμή των Αργιών - Νυκτερινών των Εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία, συνεπώς και στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, πιστώσεις όμως που δεν αφορούν:
-ούτε όλες τις ανάγκες της χρονιάς πού διανύουμε.
-ούτε τον οφειλόμενο Δεκέμβρη του 2011.
-ούτε τα υπόλοιπα οφειλόμενα (12.500 Ευρώ) του Μάρτη πού 
  μας πέρασε.
-ούτε δυστυχώς του τριμήνου του τριμήνου που πέρασε, όπου
 εργαστήκαμε χωρίς να πληρωθούμε.

                                  αλλά πιστώσεις
μόνο για τον Απρίλη, ο οποίος δυστυχώς δεν θα πληρωθεί

γιατί από τις 87.000 Ευρώ πού χρειαζόμαστε για να πληρωθεί το σύνολο των Συναδέλφων μας, γι΄ αυτές τις Αργίες-Νύκτες του ΑΠΡΊΛΗ, τις Αργίες-Νύκτες πού υποχρεωτικά επιβάλλονται να κάνουμε, ήλθαν μόνον 72.000 Ευρώ.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το μέγεθος του προβλήματος, την μεγάλη κοροϊδία, να διεκδικούμε δυστυχώς λύσεις για τα αυτονόητα, να μιλάμε ακόμη για τον Απρίλη πού με ευθύνη τους τελικά δεν θα πληρωθεί, σήμερα πού θα έπρεπε να πληρωνόμασταν και τον μήνα Ιούνη.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ λοιπόν ακόμη μια φορά αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, αυτήν την αντιμετώπιση πού αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε χωρίς να πληρωνόμαστε.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ακόμη μια φορά αυτήν την διαδικασία των ελλιπών και πολυκαθυστερημένων πιστώσεων.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ακόμη μια φορά την μη πληρωμή μας στις προκαθορισμένες ημερομηνίες αυτών των Αργιών – Νυκτερινών, πού είναι μέρος του μισθού μας.
ΚΑΛΟΥΜΕ τούς αρμοδίους, προτού προχωρήσουμε στον μονόδρομο των κινητοποιήσεων, ή στην επιλογή να μην ξαναδουλέψουμε Αργίες-Νύκτες αφού δεν τις πληρωνόμαστε, να καταβάλλουν ΑΜΕΣΑ όλα τα προαναφερόμενα οφειλόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: