Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κάλεσμα του Σωματείου μας για Στάσεις Εργασίας 13 κ΄14 Νοέμβρη 2012.

13 κ΄ 14 NOEMΒΡΗ 2012 - 3ωρες ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  Στις ώρες 12:00–:00 με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στις 12:00
   στην Είσοδο του Νοσοκομείου και στη συνέχεια
    στις Συγκεντρώσεις του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.
               
          Με τις διατάξεις του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3 τίθεται σε εφαρμογή πρόγραμμα ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ στο Δημόσιο Τομέα. Η διαθεσιμότητα είναι επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης και ουσιαστικά είναι ετεροχρονισμένη απόλυση με την παρέλευση ενός χρόνου.      
           Οι υγειονομικοί μπορεί να εξαιρούνται από το πρώτο κύμα απολύσεων του έτους 2012 με τις διαδικασίες εξπρές που επιλέχτηκαν, συμπεριλαμβάνονται όμως στις μαζικές απολύσεις για τα έτη 2013 -2015 μέσω των Συγχωνεύσεων – Καταργήσεων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, καταργήσεων τμημάτων και οργανικών θέσεων προσωπικού.
         Την περίοδο που στο Υπουργείο Υγείας «μαγειρεύονται» οι νέοι οργανισμοί των Νοσοκομείων με την επιχειρούμενη κατάργηση 661 τμημάτων και δραστική μείωση των οργανικών θέσεων, θα πρέπει να δώσουμε δυναμική απάντηση στη κυβέρνηση.
        Συμμετέχουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ για αποτροπή κάθε απόλυσης στο Δημόσιο. Θεωρούμε αδιανόητο η κυβέρνηση να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων των Δημοσίων Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, ΕΚΑΒ, Πρόνοιας. Το υγειονομικό προσωπικό αποδεκατίστηκε από τις συνταξιοδοτήσεις, την εργασιακή εφεδρεία, το πάγωμα των προσλήψεων και εργαζόμαστε πολύ κάτω από τα όρια ασφάλειας.

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
             ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
                  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Δυναμικά και ανυποχώρητα,
                Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίσταση

- Τρίτη 13 Νοέμβρη 2012 πανελλαδική κινητοποίηση: για να σταματήσουν οι ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ και για να μην διαλυθούν οι Δημόσιες Υπηρεσίες.
- Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2012 πανευρωπαϊκή κινητοποίηση: κατά των πολιτικών που υπαγορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ασκούνται από την Ελληνική Κυβέρνηση σε απόλυτη συμφωνία με την Τρόικα!

            ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: