Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αναστολή ή Υπολειτουργία της Νέας Πτέρυγας για την Εγκατάσταση του Νέου Εξοπλισμού.

         Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η πρόταση μεταφοράς της λειτουργίας τμημάτων της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου μας, στο ΠΠΝΡΙΟΥ για έξι ολόκληρες εβδομάδες, προκειμένου να εγκατασταθεί ό νέος εξοπλισμός πού προβλεπόταν να έλθει πριν το ξεκίνημα της λειτουργίας τής νέας πτέρυγας, πριν δηλ. δύο περίπου χρόνια, του εξοπλισμού πού καθυστέρησε λόγω των σχετικών χρονοβόρων ενστάσεων πού έγιναν από τις ενδιαφερόμενες γι' αυτόν  τον εξοπλισμό  προμηθεύτριες εταιρείες.
         Άμεση και ακαριαία η αντίδραση του Προέδρου του Σωματείου μας, πού αμέσως γνωστοποίησε στον Διοικητή του Νοσοκομείου, ότι δεν θα δεχθούμε καμία νέα μεταφορά στο ΠΠΝΡΙΟΥ, καμία αναστολή της λειτουργίας μας, καταθέτοντάς του παράλληλα συγκεκριμένη πρόταση, μεικτής λειτουργίας, εγκατάστασης δηλ. του εξοπλισμού και λειτουργίας παράλληλα του Νοσοκομείου τμηματικά, κάτι πού απέκλειαν Ιατρικοί Κύκλοι, Τεχνικές Υπηρεσίες και εγκαταστάστρια εταιρεία, με αποτέλεσμα να απειλήσουμε με κατάληψη του κτιρίου και ιδιαιτέρως της ΥΠΕ, για όσο διάστημα θα διαρκούν αυτές οι σχετικές εργασίες.
        Απέναντι σ΄ αυτή την εμμονή μας, πού την στήριζε όλο το Δ.Σ του Σωματείου μας, ό Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ο Κος Κατσίβελας Παναγιώτης, επισκέφθηκε την Τρίτη το πρωί (6.11.12) το Νοσοκομείο μας, για την πραγματοποίηση σχετικής σύσκεψης.
         Πριν την σύσκεψη στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση πού είχε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας τον ενημέρωσε, του επανέλαβε λεπτομερώς την πρόταση του Σωματείου μας, της μεικτής αυτής λειτουργίας, την οποία συμμερίστηκε ο Διοικητής της ΥΠΕ και γι΄ αυτό ζήτησε επίσκεψη στους σχετικούς χώρους για να έχει προσωπική  εικόνα   και άποψη πριν την προαναφερόμενη σύσκεψη, όπου τελικά παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου, του Σωματείου (Πετρόπουλος, Σουγλέρης και Πολυκανδριώτης), Ιατρών του Νοσοκομείου (Παξιμάδη, Πατρώνη, Κοροβέση) κλπ άλλων παραγόντων, πείστηκε για την σωστότητα της εφικτά εφαρμόσιμης πρότασής του Σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: