Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΣΣΩΜΟ το ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ του Νομού μας ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στον Πρόεδρο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ και Πρόεδρο του Σωματείου μας Πετρόπουλο Κώστα.

          Mε αφορμή την επίθεση πού δέχθηκε ο Πρόεδρος του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, Κώστας Πετρόπουλος, κατά την διάρκεια της παρέλασης της 28ης του Οκτώβρη από το παρελαύνων μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ,
                         τα  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ  ΣΤΕΛΕΧΗ
του ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΎ ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ του Νομού  μας (Μέλη Δ.Σ Σωματείων κ΄ Εκλεγμένοι Αντ/ποι), που συμμετείχαν στην πρόσφατη (2/11/12) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΑΔΕΔΥ, εξέδωσαν το παρακάτω σχετικό ΨΗΦΙΣΜΑ συμπαράστασης:

        ¨ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τη φασιστική επίθεση πού έγινε σε βάρος του Προέδρου του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, Κώστα Πετρόπουλου και της ανήλικης κόρης του.
         Τέτοιες πρακτικές και ενέργειες απ΄ όπου κιάν αυτές προέρχονται έχουν φασιστικές αφετηρίες, στοχεύουν στη διάλυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ιστού και  επιδιώκουν τον εκφοβισμό κάθε Εργαζόμενου και Συνδικαλιστή πού αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή.
         Τέτοια φαινόμενα, πού ενισχύουν και νομιμοποιούν φασιστικές μεθόδους και πρακτικές της Χρυσής Αυγής, σήμερα ενισχύουν και την προσπάθεια της Τρόϊκας και των ντόπιων συμμάχων τους για απαξίωση της Εργατικής Τάξης, της Εργατικής δύναμης και του Εθνικού  Πλούτου της Χώρας μας.
         ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τούς Εργαζόμενους να απαξιώσουν τέτοιες πράξεις και Συμπεριφορές, οι οποίες είναι ξένες και εχθρικές προς τα Συμφερόντων των Εργαζόμενων και όλου του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: