Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Νέα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ από Ν.Τ ΑΔΕΔΥ.

Πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία η χθεσινή Απεργιακή Κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, η νέα 4ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ενάντια στο ΑΝΑΛΓΗΤΟ-ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ μέτρο της Απόλυσης Δημοσίων Υπαλλήλων.   
        Ο Δημοσιοϋπαλληλκός τομέας της περιοχής μας, πέρα από την συμμετοχή του στην προαναφερόμενη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ, συμμετείχε  και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ πού διοργανώσαμε στις 12 το μεσημέρι στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, όπου αφού δεν κατέστη δυνατόν να συναντηθούμε με τον Γ.Γ της Αποκεντρωμένης (απουσίαζε), ολοκληρώσαμε  την διαμαρτυρία μας με το 10λεπτο κλείσιμο της Εθνικής Οδού και την μηχανοκίνητη πορεία  προς το κέντρο της Πάτρας.
      Η  Σοβαρότητα των προβλημάτων πού αντιμετωπίζουμε και η κρισιμότητα των καταστάσεων πού όλοι βιώνουμε, σηματοδότησαν την ΚΟΙΝΗ – ΕΝΩΤΙΚΗ και ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ όλων μας στην ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ.
         Ο Αγώνας μας δεν σταματάει  με την ψήφιση της  όποιας αρνητικής διάταξης, συνεχίζεται ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ για την μη εφαρμογή της.
          Συνεχίζουμε λοιπόν τον ΑΓΩΝΑ, στηρίζοντας την όποια κίνηση και πρωτοβουλία είναι προς αυτή την προαναφερόμενη κατεύθυνση. Στηρίζουμε και καλύπτουμε κάθε Σωματείο και κάθε Εργαζόμενο στον αγώνα πού δίνει για τα προαναφερόμενα.
                              ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν ΟΛΟΥΣ


Να δώσετε Μαζικό και Δυναμικό παρών στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ πού Συνδιοργανώνουν οι φορείς της Πόλης μας Σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  24/11/12 στις 06:00 το Απόγευμα στην Πλατεία Γεωργίου, ενάντια στο απαράδεκτο και προκλητικό, το αντεργατικό και αντισυνταγματικό μέτρο των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.

                     
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO             ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  Δυναμικά  και  ανυποχώρητα,
         Συνεχίζουμε τον  ΑΓΩΝΑ  και  την  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
 
Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ τόσο παραπλεύρως όσο και στον παρακάτω σύνδεσμο, τα σχετικά με την χθεσινή κινητοποίηση-παράσταση διαμαρτυρίας πού πραγματοίησε το Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ, με τούς δημοτικούς υπαλλήλους, τούς υπαλλήλους της Περιφέρειας κλπ Δημοσίους Υπαλλήλους, στα γραφεία της αποκεντρωμένης περιφέρειας, αντιδρώντας στην εγκύκλιο της διαθεσιμότητας, δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψουν την απόλυση  Συναδέλφων.
      http://www.dete.gr/news.php?article_id=121200

Δεν υπάρχουν σχόλια: