Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

24ωρη Γενική Απεργία ΑΔΕΔΥ ΓΣΕΕ Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013.

         Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. υλοποιώντας την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 25ης Ιανουαρίου, προκηρύσσει 24ωρη Γενική Απεργία την Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013, σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ.

         Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους Δημόσιους Υπαλλήλους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση και την κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως την ίδια ημέρα στις 11:00π.μ., διαδηλώνοντας κατά της σκληρής και αδιέξοδης πολιτικής της ύφεσης, της λιτότητας, της ανεργίας, των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων, της διαρκούς συρρίκνωσης του Δημόσιου Τομέα και της υπονόμευσης του κράτους πρόνοιας που υλοποιούνται με την εφαρμογή ενός εξοντωτικού μνημονίου, που ακόμα και οι ίδιοι οι εμπνευστές του ομολογούν τώρα ότι ήταν λάθος!

         Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί κατά γράμμα μια καταστροφική πολιτική, καταφεύγοντας στον αυταρχισμό και την πολιτική καταστολής, ακόμα και των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων. Έχει επιλέξει τη μέθοδο των συκοφαντικών, διασπαστικών και υπονομευτικών επιθέσεων κατά των συνδικάτων, των εργατικών αγώνων, της συλλογικής δράσης, την ακύρωση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.  Ο κυβερνητικός αυταρχισμός παραπέμπει σε άλλες εποχές και τραυματίζει την ίδια τη Δημοκρατία.

         Οι εργαζόμενοι του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα ενωμένοι περισσότερο από ποτέ βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο προκειμένου να ανατρέψουν αυτή την απάνθρωπη και αδιέξοδη νεοφιλελεύθερη, μνημονιακή πολιτική, η οποία οδηγεί σε οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους Δημόσιους Υπαλλήλους να αγωνιστούν για να σταματήσει:.....................................................

.......Διαβάστε ολόκληρη την Ανακοίνωση, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: