Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

To N.T AΔEΔY AXΑΪΑΣ για τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ στο ΙΚΑ.

        Τη χαριστική βολή στη λειτουργία του ΙΚΑ, με επιπτώσεις στην απονομή των Συντάξεων και την είσπραξη των εσόδων και όχι μόνον, δίνει η άδικη ΑΠΟΛΥΣΗ των 500 Υπαλλήλων του Ιδρύματος, επιτυχόντων διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.
     Οι απολύσεις αυτές, έρχονται να προστεθούν στο τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, που ήδη υπάρχει στο ΙΚΑ.
         Αν στα προαναφερόμενα προσθέσουμε και τις μεγάλες Αποχωρήσεις – Συνταξιοδοτήσεις που καθημερινά υπάρχουν, το ΙΚΑ δυστυχώς με κυβερνητικές επιλογές ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.
           ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση για την στάση που κρατά απέναντι στο όλο θέμα, που εμπαίζει τους απολυμένους Συναδέλφους μας στο ΙΚΑ-επιτυχόντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 9Κ/2008- καθώς και τους αδιόριστους-επιτυχόντες της προκήρυξης ΑΣΕΠ 8Κ/2008.
       Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στο ΙΚΑ, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχείς αγωνιστικές κινητοποιήσεις.
         ΚΑΛΟΥΜΕ τους Συναρμόδιους Υπουργούς, να συνειδητοποιήσουν ότι τα προβλήματα των πολιτών και των εργαζομένων δεν λύνονται μέσα από τις υποσχέσεις, τις δηλώσεις, τις δεσμεύσεις και τα Δελτία Τύπου. Απαιτούνται πράξεις! Τους καλούμε να τηρήσουν τα υποσχεθέντα και να δώσουν άμεσα οριστική λύση, που να αποκαθιστά τους επιτυχόντες των δύο διαγωνισμών ΑΣΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: