Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Απόφαση-Παρέμβαση για Αργίες και Νυκτερινά.

ΠΡΟΣ: - Υπουργό Υγείας Κον Λυκουρέντζο Ανδρέα
           - Διοικητή 6ης Υ.ΠΕ, Κον Κατσίβελλα Παν.
           - Διοικητή Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, Κον Κοσμόπουλο Δημ.
           - ΠΟΕΔΗΝ.
    Με αφορμή την δημοσίευση του Ν. 4118/ΦΕΚ.32/6.2.13, όπου με το όγδοο άρθρο δίδεται διέξοδος για τις τις απλήρωτες Αργίες-Νύκτες του Α΄ Τριμήνου του 2012
Επανερχόμαστε και Ζητάμε ΑΜΕΣΑ
την ΚΑΤΑΒΟΛΗ των ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΡΓΙΩΝ – ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ, τόσο του ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 2011 που ανέρχονται στο ποσό των 79.166 Ευρώ, όσο και του ΜΑΡΤΗ του 2012 πού ανέρχονται στο ποσό των 12.540 Ευρώ.
     Εκτός από τα προαναφερόμενα και τα οφειλόμενα του 2013, ζητάμε την καταβολή και των επιπλέον οφειλόμενων Αργιών και Νυκτερινών του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη του 2012 αλλά και μέρος των μηνών Απρίλη - Μάη και Ιούνη του 2012.
  Σας υπενθυμίζουμε πώς εάν και εφ΄ όσον η πληρωμή των προαναφερόμενων πολυκαθυστερημένων οφειλών, πού υποχρεωτικά μας επιβάλλονται να κάνουμε, δεν γίνει μέχρι τέλος του τρέχοντος μηνός και μάλιστα με κατ΄ εξαίρεση πιστώσεις, δεδομένου ότι οι εγκρίσεις του 2013 δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου, θα προβούμε σε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, όπως ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε το Δ. Σ του Σωματείου μας, για τις οποίες θα έχετε εξ΄ ολοκλήρου την ευθύνη, γιατί έχετε αδιαφορήσει πλήρως μέχρι σήμερα παρά τις μπάμπολες ενοχλήσεις μας.
    Είναι αδιανόητο σε όλους μας, να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ΑΡΓΙΕΣ και ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ χωρίς να πληρωνόμαστε εγκαίρως ή να σας εκλιπαρούμε για τα αυτονόητα, για την πληρωμή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: