Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Με αποδεκατισμένο προσωπικό η λειτουργία των νοσοκομείων - Μία νοσηλεύτρια σε απογευματινή και νυκτερινή βάρδια στο 409.

        Προβλήματα στη λειτουργία των νοσοκομείων της περιοχής προκαλεί η έλλειψη προσωπικού, θέμα το οποίο ανέδειξαν για μια ακόμα φορά στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι Πρόεδροι των Σωματείων των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας", στο Νοσοκομείο Ρίου και στο Νοσοκομείο Θώρακος.
        Τα Σωματεία περιέγραψαν τις τεράστιες ελλείψεις που καταγράφονται στον χώρο της Δημόσιας Υγείας και παράλληλα παρουσίασαν και σειρά παρεμβάσεων τους (με την μορφή υπομνημάτων) προς τις διοικήσεις των Νοσοκομείων.
        Στην εισήγηση του ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" Κώστας Πετρόπουλος ανέφερε:
       "Το Δ.Σ του Σωματείου μας, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι ένα δραστήριο και συνεχώς μαχόμενο Σωματείο. Χωρίς να εξετάζουμε ποιος είναι στην Κυβέρνηση και στα διάφορα Κυβερνητικά πόστα, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ και θα συνεχίζουμε να παλεύουμε όλα εκείνα τα ζητήματα – τα προβλήματα που μας απασχολούν ως Νοσοκομείο και Εργαζόμενους σ΄ αυτό, όπως είναι τα Προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και τα προβλήματα της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ και ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ και βεβαίως τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ τις πληγές πού έχει αφήσει ακόμη ο σεισμός της 8ης του Ιούνη του 2008 και όχι μόνον.
Τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν:
................................................Διαβάστε ολο το σχετικό δημοσίευμα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/273839
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: