Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Συγκροτήθηκε επιτέλους το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Νοσοκομείου μας.

         Σας κάνουμε γνωστό ότι μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, που πάρθηκε στην 6η/17.6.2014 Συνεδρίασή του, ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ επιτέλους το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, που παρέμενε ΑΝΕΝΕΡΓΟ από την 31/12/2012.
         Αυτό το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, σε ότι αφορά τα τρία διορισμένα μέλη, απαρτίζεται από την ΤΖΙΦΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Διοικητή Διευθύντρια του Νοσοκομείου, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ Διευθύντρια Νοσηλευτικής και ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ  Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.
         Αυτό το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, που θα μπορεί να λειτουργεί για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις με τα τρία προαναφερόμενα μέλη, όπως μας απάντησε το Υπουργείο, θα συμπληρωθεί με τούς δύο ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ των Εργαζόμενων των Νοσοκομείων του ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑ και του ΝΝΘώρακος, που θα προκύψουν από τις σχετικές εκλογικές διαδικασίες που θα διεξαχθούν την 13/9/2014.
         Δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε ότι οι υποψηφιότητες για τις προαναφερόμενες Εκλογικές Διαδικασίες, θα κατατίθενται από την 1/7/2014 έως και την 10/7/2014 και θα πρέπει να είναι ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ και να έχουν τουλάχιστον τον Γ΄ Βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: