Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ακόμη μια παρέμβαση του Σωματείου μας για το ΑΚΑΛΥΠΤΟ από ΟΔΗΓΟΥΣ Νοσοκομείο.

        Την περασμένη παρασκευή ¨ ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε ¨ συγκάλεσε σύσκεψη για να αντιμετωπίσει υποτίθεται την έκρυθμη και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία της περιοχής μας, που δυστυχώς παραμένουν ακάλυπτα από οδηγούς.
         Οι καταστάσεις που βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα μετά την σύσκεψη, σε πάρα πολλά Νοσοκομεία της 6ης Υ.Πε, ευθύνης του Κου Κατσίβελλα, απαράδεκτες και προκλητικές. Είδαμε τραγελαφικές καταστάσεις που είχαν να παρουσιαστούν στα Νοσοκομεία για πάνω από 30 και πλέον χρόνια. Οι καταστάσεις που είδαμε απέδειξαν με τον καλύτερο δυστυχώς τρόπο, ότι η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ήταν για τα μάτια του κόσμου, αφού κανένα αποτέλεσμα δεν έφερε μέχρι σήμερα.
        Όλοι αυτοί οι κύριοι που συμμετείχαν σ΄ αυτήν την σύσκεψη, οι περιορισμένοι και απόλυτα ελεγχόμενοι συμμετέχοντες, που συσκέφθηκαν χωρίς να σκεφτούν, όπως φαίνεται και από το συνημμένο έγγραφο, (έγγραφο που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://workspaces.acrobat.com/?d=U4nORqBKvJ5EqAhUrl-rqw  ), την κατ΄ επανάληψιν ¨κραυγή αγωνίας¨ της Προϊσταμένης του Γρ. Επιστασίας του Νοσοκομείου μας, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, συσκέφθηκαν χωρίς κανένα αποτέλεσμα σε ότι αφορά το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, όπου επί της ουσίας είχαμε ΜΗΔΕΝ από ΜΗΔΕΝ = ΜΗΔΕΝ 
μετά απ΄ όλα αυτά Αναρωτιόμαστε:
    • Για πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτή η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κατάσταση και ιδιαιτέρως αυτή η αδιαφορία των αρμοδίων.
    • Γιατί στην ΠΑΤΡΑ δεν εφαρμόζεται αυτό πού εφαρμόζεται ήδη στην Αθήνα και όχι μόνον, όπου μέσα από τις σχετικές καθημερινές ημερήσιες καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες των Νοσοκομείων.
    • Τι κάνει για όλα αυτά ο Κος Κατσίβελλας και γενικότερα η ανύπαρκτη ειδικά γι΄ αυτό το θέμα 6η Υ.Πε.
και εν πάση περιπτώσει τι κάνουν οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για όλους αυτούς που εμπαίζουν τον κόσμο, που μας εμπαίζουν όλους με την αδιαφορία τους;
                                   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
για να τους καθίσουν στο σκαμνί όλους αυτούς τούς κυρίους που θέτουν σε κίνδυνο τούς ΑΣΘΕΝΕΙΣ και κατ΄ επέκταση την λειτουργία του Νοσοκομείου.
         Πρέπει να μείνουν χωρίς φαγητό και Φάρμακα οι Ασθενείς, για να καθίσουν στο σκαμνί όλους αυτούς που τελικά συσκέπτονται χωρίς να σκέπτονται την λειτουργία του Νοσοκομείου και τις αναγκαιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
                           Αναρωτιόμαστε λοιπόν
υπάρχουν πουθενά και σε ποιους τελικά οι αναγκαίες και απαιτούμενες πλέον ευαισθησίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: