Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Κινητοποιήσεις αποφάσισε η χθεσινή ΣΥΣΚΕΨΗ των Σωματείων.

          Σας  κάνουμε γνωστό ότι η χθεσινή ΣΥΣΚΕΨΗ των Σωματείων των Νοσοκομείων του Νομού μας, που έγινε με αφορμή τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον χώρο των Νοσοκομείων της Αχαΐας, προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα ακάλυπτα από οδηγούς Νοσοκομεία, τις αξιολογήσεις, την Υποστελέχωσή μας από Προσωπικό που αγγίζει πλέον τα όρια της επικινδυνότητας, αλλά και την Υποχρηματοδότηση των Νοσοκομείων και βεβαίως τις ελλιπέστατες πιστώσεις για την πληρωμή των Αργιών και των Νυκτερινών μας, αποφάσισε ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
         Συγκεκριμένα αυτή η προαναφερόμενη ΣΥΣΚΕΨΗ,  που πραγματοποιήθηκε στον 1ο όροφο του Κτιρίου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ,  σε πρώτη φάση προσδιόρισε ΚΟΙΝΗ και μάλιστα εφ΄ όλης της ύλης  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ των Σωματείων για την ΠΕΜΠΤΗ 26/6/2014 και 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από την 6η Υ.Πε την ΤΕΤΑΡΤΗ 2/7/2014.
          Στη συνέχεια επανεκτιμώντας τις εξελίξεις με τις ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, τις αποφάσεις του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ που συνεδριάζει στις 25/6/14, αλλά και  την Συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον Υπουργό Υγείας που γίνεται την 25/6/14,  προχωράμε σε Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και σε ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ με σκοπό και στόχο την διοργάνωση ενός μεγάλου ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ για την Υγεία στην Πάτρα πρίν τις 20 του Ιούλη.
           Σ΄αυτήν την ΣΥΣΚΕΨΗ,   αξίζει να τονίσουμε ότι συμμετείχαν τα Σωματεία των Νοσοκομείων:
     -  του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ (Πετρόπουλος, Πανούτσος, Μαυρίκη,
          Ζαφείρη, Αγγελακοπούλου, Λάππας, Πελεκούδας,
         Ασλανίδη  και Μπάρκας).
      -  του ΝΝΘώρακος (Ο Πρόεδρος τους Βλάχος Δημοσθένης).
      - του ΠΠΝΡΙΟΥ (Αθανασόπουλος, Ευαγγελάτος, Καρβέλης,
         Δέδος,  Φραντζής, Δρακοπαναγιωτάκης, Δημητρίου και Ντάσιος). 
ενώ έλαμψαν δια της απουσίας τους,  ακόμη μια φορά τα Σωματεία του Καραμανδανείου και του Αιγίου.
                                 ..............................................................
 
......Δείτε σχετικές δηλώσεις, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=52356:2014-06-20-16-09-57&catid=55:politics&Itemid=191

Δεν υπάρχουν σχόλια: