Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Αποφάσεις της 3ης/15 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Νοσοκομείου.


           Στην 3η/15 Συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, που έγινε την Τρίτη 27.1.2015 και στην οποία ήταν όλοι παρόντες,  είχαμε:
 Α). Κατ΄ αρχήν την έγκριση συνολικά 42  Οικονομικών Θεμάτων  του Αγ. Ανδρέα και 10 του ΝΝΘώρακος.
Β). Την συζήτηση και των 8 Διοικητικών θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, εκ  των οποίων  ιδιαίτερη σημασία είχε το πειθαρχικό ζήτημα σε βάρος του Ιατρού Παν. Γκινόπουλου, Διευθυντή Συντονιστή της ΜΧΜΘ, ένα ζήτημα που απασχόλησε έντονα και επί αρκετή ώρα το Δ.Σ, δεδομένου ότι είχαμε αιτήματα εξαίρεσης μελών του Δ.Σ και παράσταση στο Δ.Σ του Κου Γκινόπουλου μαζί με τον Δικηγόρο του, κλπ.
       Αξίζει να τονίσουμε ότι σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση, ο Εκπρόσωπος των Εργαζόμενων Κώστας Πετρόπουλος, έθεσε στο Δ.Σ τα ζητήματα που είχαν να κάνουν:
      - Τόσο  με τα προβλήματα της Αιμοδοσίας, προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις ελλιπείς δυνάμεις σε Προσωπικό, ένα έλλειμμα που επιδεινώθηκε με  την προσθήκη επιπλέον εργασιών, των εργασιών που έχουν να κάνουν με την ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ που έκλεισε και την αναλάβαμε εμείς στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ. Γι΄ αυτά τα προβλήματα ο εκπρόσωπός μας ζήτησε να ενισχυθεί η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ μας με Προσωπικό και έως ότου γίνει αυτό, να επανέλθει ΑΜΕΣΑ στην Αιμοδοσία μας, όλο εκείνο το προσωπικό πού είχε έλθει από το ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ μετά το κλείσιμο της εκεί Αιμοδοσίας και το οποίο κακώς το επανέφεραν στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ.
      - Όσο και  με τα προβλήματα που παρουσιάζονται με τους προς χημειοθεραπεία Ασθενείς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με την προμήθεια των σχετικών φαρμάκων, τα οποία υποχρεούνται να πηγαίνουν στον ΕΟΠΠΥ να τα προμηθεύονται το πρωϊ πριν από  την χημειοθεραπεία τους. Ο εκπρόσωπός μας  στο Δ.Σ, πρότεινε συγκεκριμένη λύση, όπως αυτή της καταγραφής και συγκέντρωσης όλων αυτών των περιπτώσεων το πρωί, έτσι ώστε να πηγαίνει δικό μας αυτοκίνητο να τα παραλαμβάνει για όλους.
     -Αλλά και με τα προβλήματα που παρουσιάζονται τις ημέρες εφημερίες στα ΤΕΠ, προβλήματα που έχουν να κάνουν με το έλλειμμα ασφάλειας, το ελάχιστο Προσωπικό και Ιατρούς που έχουμε για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών. Γι΄ αυτά τα προβλήματα, για τα οποία ανέφερε συγκεκριμένες περιπτώσεις που είδε κατά την πρόσφατη παραμονή του στο χώρο των ΤΕΠ, ζήτησε συγκεκριμένες διαδικασίες – παρεμβάσεις για την αντιμετώπισή τους, κάνοντας παράλληλα και συγκεκριμένες προτάσεις, όπως αυτή της μεταφοράς κάποιων παθολογικών περιστατικών στο ΝΝΘώρακος, κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: