Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τις ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑΚΙΑ.

          H ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ¨ΑΛΗΤΕΙΑ¨ σε όλο της το μεγαλείο στην 6η Υ.Πε και συγκεκριμένα από τον Διοικητή της, τον ανεκδιήγητο Κον Στακιά, ο οποίος ξεπληρώνοντας προφανώς τα γραμμάτια  του διορισμού του, την ημέρα που προκηρύχθηκαν οι εκλογές, προέβη σε ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ, σε ότι αφορά το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ.
        Κατ΄ αρχήν, κατά παράβαση καθήκοντος, αν και πνέοντας τα λοίσθια, ΥΠΕΓΡΑΨΕ τον επαναδιορισμό του Κου Μαζαράκη, στη θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, παρά την σχετική δικαστική απόφαση, πού όφειλε προ πολλού να είχε σεβαστεί.
         Στη συνέχεια υπέγραψε την αντικατάσταση της Διοικητικής Διευθύντριας, τινάζοντας στον αέρα, σε μια πάρα πολύ κρίσιμη περίοδο, το Διοικητικό και Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νοσοκομείου.
         Αυτές οι ενέργειες και αποφάσεις, που είναι καθ΄ υπόδειξη του ¨προστάτη του¨ και όχι μόνον και βεβαίως  με τις ευλογίες της παραδιοίκησης που συνεχίζει να υφίσταται στην 6η Υ.Πε, δυστυχώς επιβεβαιώνουν πλήρως όλες τις ενέργειες και κινήσεις μας εναντίον τους και το πόσο μεγάλο δίκιο είχαμε όταν ζητούσαμε την άμεση αντικατάσταση του συγκεκριμένου αυτού Διοικητή και όχι μόνον, που αποτελεί την συνέχεια όλου αυτού του μορφώματος που προέκυψε στην 6η Υ.Πε από την απερχόμενη συγκυβέρνηση, των χειρότερων  Διοικήσεων που πέρασαν  απ΄ αυτήν την υπηρεσία.
        ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτόν τον ανεκδιήγητο Διοικητή. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τις ενέργειές του και τις πράξεις του, για τις οποίες θα λογοδοτήσει προφανώς και στη Δικαιοσύνη.
                NTΡΟΠΗ ΣΑΣ Κύριε ΣΤΑΚΙΑ για όλα αυτά και όχι μόνον.
      Η 6η Υ.Πε δεν είναι τσιφλίκι σας, δεν είναι η προσωπική σας υπηρεσία, 
        για να προσδιορίζεστε ανάλογα με τα προσωπικά σας και όχι μόνον.            
       ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: