Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Eυχαριστήριο για τους Ιατρούς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου μας.

          Το thebest.gr έλαβε και δημοσιεύει από αναγνώστρια ευχαριστήρια επιστολή στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας.
             Ακολουθεί η επιστολή:
  « Όταν ένας ασθενής φεύγει από το νοσοκομείο και οδεύει στην οικεία του το ευχαριστώ που λέμε στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό βγαίνει εύκολα χωρίς σκέψεις για το πώς και γατί ».
       Για εμάς το ευχαριστώ δεν ήταν λόγω επιστροφής μας στην οικία σου μανούλα μας, το ευχαριστώ βγαίνει από την ψυχή μας επειδή κατά την διάρκεια της δίμηνης (64 ημέρες ) παραμονής σου και νοσηλείας σου  στο Γενικό Νοσοκομείο ΠΑΤΡΑΣ " Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ είχες σεβασμό σαν ασθενής, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .
        "Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε  από καρδιάς τον  διευθυντή  της καρδιολογικής κλινικής του  Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ"  κ. Ανδρέα Μαζαράκη για την αμέριστη συμπαράσταση , ενδιαφέρον, θέληση και ζήλο που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
Την Διευθύντρια της Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" κ. Βασιλική Ντόντου και όλο το ιατρικό προσωπικό για την ανθρώπινη προσπάθεια τους και την αμέριστη προσοχή που έδειξαν στην μητέρα μας, οι οποίοι έμειναν πάνω από το προσκέφαλο της μητέρας  μας συνεχόμενα εικοσιτετράωρα και δεν έπαψαν στιγμή να μας ενημερώνουν τόσο για την κατάστασή της όσο και για τα επόμενα βήματα τους αλλά και να τονίσουμε το ενδιαφέρον τους για όλους τους ασθενείς τους.
         Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Προϊσταμένη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας  κ. Δήμητρα Σεϊδοπούλου  καθώς επίσης όλο το νοσηλευτικό προσωπικό: Μαρία, Βέννη, Μίλτα, Μπάμπης, Αποστόλης, Ελευθερία, Αποστόλης, Σία, Φλώρα, Μαρία, Νικόλ, Μαρία, Σπυριδούλα, Αλέξανδρος,  Κώστας, Σταυρούλα, Κατερίνα και Όλγα για τη φροντίδα, αγάπη και σεβασμό που επέδειξαν 53 ημέρες.
Να ξέρετε ότι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αυτό είναι από την ψυχή μας .
Τα παιδιά της θανούσης Ελένη Κούσελ - Αναστασοπούλου :
Κυριακή Σπηλιωτοπούλου, Γιώργος-Λυδία Κούσελ, Χρυσούλα Καραγρηγόρη, Μαρία – Αντώνης Κατσίκη, Γρηγόρης- Χριστίνα Καραγρηγόρη.
Καλό Παράδεισο……»
Αναδημοσίευση από το The Best

Δεν υπάρχουν σχόλια: