Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σχετικά με τα οφειλόμενα ρεπό k΄ άδειες στα Χειρουργεία.

        Τραγική μπορούμε να πούμε  ότι είναι η κατάσταση με τα οοφειλόμενα ρεπό και τις άδειες των Συναδέλφων-Εργαζόμενων στα Χειρουργεία του Νοσοκομείου μας, τόσο στη ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ όσο και στο 409.
           Στο ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ της ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ, οφείλονται συνολικά 1081 ημέρες αδειών και ρεπό, ενώ στο ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ του 409 συνολικά 1.058 ημέρες, όπως καταμαρτυρά και το έγγραφο που αναρτούμε  παραπλεύρως. Συνολικά και για τα δύο τμήματα οφείλονται 2.139 ημέρες.
          Αυτή η προαναφερόμενη τραγική κατάσταση μας οδήγησε στο να ζητήσουμε την μείωση των χειρουργικών τραπεζιών, προκειμένου οι Συνάδελφοί μας να πάρουν λίγη άδεια αυτήν την τρέχουσσα καλοκαιρινή περίοδο, ένα αίτημα που κατατέθηκε από τον Πρόεδρό μας, με την ιδιότητα του εκπρόσωπου των Εργαζόμενων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, αλλά και με την παρακάτω σχετική επιστολή του Σωματείου μας.
                                       ..........................................................

Αριθμ. Πρωτ:...........377.                       ΠΡΟΣ: Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
Πάτρα……….....22.6.15.                      
               Σε ότι αφορά την απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, που πάρθηκε στη συνεδρίαση της Τρίτης 16/6/15, σχετικά με την αναστολή λειτουργίας της μιας χειρουργικής αίθουσας, τόσο στη ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ όσο και στο 409, για το διάστημα 13/7/15-23/8/15, προκειμένου να δοθούν τα υπέρογκα οφειλόμενα ρεπό και οι άδειες των Συναδέλφων Εργαζόμενων, δυστυχώς είναι μια απόφαση που πάρθηκε χωρίς κάποια συγκεκριμένη εισήγηση, μια εισήγηση που να αποτύπωνε την πραγματική κατάσταση και θα οδηγούσε το Δ.Σ στη λήψη μιας σωστής και αποτελεσματικής απόφασης.
            Με δεδομένη λοιπόν την επικρατούσα κατάσταση, την τραγική κατάσταση σε ότι αφορά τα οφειλόμενα ρεπό και τις οφειλόμενες άδειες στους Συναδέλφους Εργαζόμενους και στα δύο χειρουργεία, μια κατάσταση που είναι πολύ χειρότερη απ΄ αυτήν των προηγούμενων χρόνων, όπου η προαναφερόμενη αναστολή ίσχυε από 14/7-31/8
                                      Παρακαλούμε
Την επαναφορά του σχετικού θέματος στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, έτσι ώστε αυτό λαμβάνοντας υπ΄ όψιν του τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος, να επαναπροσδιορίσει την στάση του και κατ΄ επέκταση την απόφασή του.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: