Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση-Καταγγελία για την κατάσταση του Κ.Υ κ Αχαϊας.

        Κατά την πρόσφατη περιοδεία του Σωματείου μας στο Κ.Υ κ Αχαΐας,  συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με τους εκεί ελάχιστους εναπομείναντες  Συναδέλφους Εργαζόμενους της πρωινής βάρδιας - Μέλη του Σωματείου μας.  
     Απ΄ αυτά που  είδαμε και ειπώθηκαν εκεί, μπορούμε να πούμε ότι ξεχωρίζουν


ü Το πρώτο και το πολυσυζητημένο για το χώρο της Υγείας και κατ΄ επέκταση  και για το έν λόγω Κέντρο Υγείας,  οι εμφανέστατες μεγάλες ελλείψεις σε Προσωπικό και Ιατρούς.

ü Το δεύτερο επίσης ουσιαστικό και σημαντικό οι μεγάλες ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό. Ελλείψεις που αξίζει να το επισημάνουμε ότι πρόσφατα αντιμετωπίστηκαν με έρανο που έκαναν μεταξύ τους οι εκεί Εργαζόμενοι και Ιατροί, οι οποίοι έδωσαν από 5 ευρώ έκαστος για να αγοράσουν υλικά, γάζες κλπ.,

ü Το τρίτο που έχει να κάνει με τις Αργίες και τα Νυκτερινά των εκεί συναδέλφων μας, οι οποίοι δυστυχώς δεν έχουν πληρωθεί καθόλου αυτές τις δεδουλευμένες Αργίες και Νύκτες του 2015. Γι΄ αυτό το πρωτόγνωρο, το απαράδεκτο και προκλητικό  πρόβλημα απευθυνθήκαμε ήδη στην 6η Υ.Πε, που έχει αυτήν την ευθύνη και δικαιοδοσία,  ΖΗΤΩΝΤΑΣ της ΑΜΕΣΑ να κινήσει τις  σχετικές διαδικασίες, έτσι ώστε και αυτοί οι Συνάδελφοι – Εργαζόμενοι - Μέλη μας να πληρωθούν επιτέλους τα σχετικά οφειλόμενα.         

         Γι΄ αυτήν την κατάσταση, αυτήν  την κατάντια που ποτέ δεν την είχαμε συναντήσει κατά το παρελθόν, σίγουρα θα επανέλθουμε, εάν και εφ΄ όσον σύντομα δεν βρεθεί η σχετική και άκρως απαραίτητη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: