Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η πρότασή μας για τον ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ του Νοσοκομείου.

      Σε ότι αφορά την ΡΥΘΜΙΣΗ της  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και της ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ στο ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ του Γ. Ν. Π., προτείνω τα εξής:
Α). Κατάργηση του σημερινού αντιλειτουργικού θυρωρείου και δημιουργία ΝΕΟΥ, ακριβώς απέναντι στο σημείο των ενημερωτικών για τα έργα πινακίδων, θέση που ενδείκνυται για τον πλήρη έλεγχο εισερχομένων και εξερχομένων.
Β). Διαμόρφωση της οδού μεταξύ χώρων στάθμευσης και νέας πτέρυγας, ως κεντρικής αρτηρίας εισόδου στο Νοσοκομείο, η οποία θα οδηγεί στα parking και στην πίσω έξοδο.....
Γ). Διάνοιξη δρόμου από το παλιό θυρωρείο πίσω από τον Ιερό Ναό και την Σχολή για την ύπαρξη και λειτουργία περιμετρικής οδού, εσωτερικά του οικοπέδου.
Δ). Διαμόρφωση εισόδου-εξόδου στο πίσω μέρος του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα στο σημείο των υλικών αχρήστευσης. Αυτή η πόρτα, που θα την  λειτουργεί  μέσω  μπουτόν και θυροτηλεόρασης  το κεντρικό θυρωρείο, θα χρησιμοποιείται ως είσοδος-έξοδος των φορτηγών και των Νεκροφόρων, αλλά και εξόδου των Εργαζόμενων-Ιατρών, για να αποφεύγεται ο συνωστισμός της κεντρικής πύλης.
Ε). Έλεγχος των εισερχομένων και εξερχομένων προς διώροφο κτίριο και ταχύρυθμο με μπάρες, που θα ελέγχονται από το θυρωρείο.
Ζ). Έλεγχος των εισερχομένων-εξερχομένων στο υπόγειο, με την μπάρα  προς τι διώροφο και στο πίσω μέρος μέσω  μπουτόν και θυροτηλεόρασης, από το κεντρικό θυρωρείο.
Η). Ως έχει η πρόταση για τον χώρο έμπροσθεν των ΤΕΠ, αλλά και για τα    τον δρόμο που οδηγεί σε αυτά με ψιλοδιαμορφώσεις για την εύκολη πρόσβαση.
Θ). Οι χώροι στάθμευσης ως έχουν στην εισήγηση, με έναν μικρό προβληματισμό για ύπαρξη χώρων στάθμευσης για τους επισκέπτες πιο κοντά στο 7όροφο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε με ανταλαγή, είτε με διαμόρφωση νέων parking στο χώρο μετά το παλιό θυρωρείο και προς την νότια-δεξιά γωνία του οικοπέδου.
          Ο Εκπρόσωπος των Εργαζόμενων  στο Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ
                                  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: