Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ψηφίστηκε στη βουλή η (ν)τροπολογία της Γεροβασίλη για την αξιολόγηση και την ανταπεργία.

     Τσίπρας και Μητσοτάκης ψήφισαν χέρι-χέρι προχθες  στη βουλή την (Ν)τροπολογία της Γεροβασίλη για την αξιολόγηση και την ανταπεργία. 
       Ο Μητσοτάκης που έσυρε την ΑΔΕΔΥ στα δικαστήρια, τώρα δικαιώνεται αφού ο Τσίπρας ψηφίζει ακόμα σκληρότερες διατάξεις από τις δικές του για την αξιολόγηση. Ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και τη συμμετοχή σε νόμιμη απεργία.
       Φυσικά, κάτι είχε διαφανεί στο τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, όταν η ΔΑΚΕ μιλούσε για το ότι πρέπει το κοινωνικό πολύκεντρο να καταθέσει πρόταση κι άλλα τέτοια περίεργα. Τους είχε τραβήξει  κανονικά το αυτί ο Μητσοτάκης, γι΄ αυτό και προχθες  στη  βουλή δεν βρέθηκε κανένας βουλευτής της ΝΔ να συναντηθεί με την αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ. Να τους χαίρονται ...μια χαρά στρώνει ο Τσίπρας τον δρόμο στον Μητσοτάκη, ο οποίος μπορεί κάλλιστα να αναφωνήσει :
                Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!! έστω και μέσω της ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.
    Για την ιστορία,την Ντροπολογία ΔΕΝ ψήφισαν: ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και το ΠΟΤΑΜΙ που ψήφισε ΠΑΡΩΝ. 
        Την (ν)τροπολογία ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η Νέα Δημοκρατία ...!!! Απολύτως αναμενόμενο ...
                                             .....................................
      Παρά την προαναφερόμενη (ν)τροπολογία, εμείς, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν μας  και την σχετική νομική γνωμοδότηση της ΑΔΕΔΥ, που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί (http://adedy.gr/gnomodotikosimeiomatropologia/ ), ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ την ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ κατά της ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
                Περισσότερα στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 27/9/17

Δεν υπάρχουν σχόλια: