Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΔΕΔΥ: Στήριξη του αγώνα Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Ζακύνθου και της ΠΟΕΔΗΝ.

      Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει τον αγώνα του Συλλόγου Εργαζομένων  Γενικού Νοσοκομείο Ζακύνθου και της ΠΟΕΔΗΝ για να ανασταλούν οι άδικες, αναίτιες, επικίνδυνες και παράνομες μετακινήσεις – καθαιρέσεις προϊσταμένων, τις οποίες αποφάσισε η Διοίκηση του Νοσοκομείου.
      Οι μετακινήσεις και καθαιρέσεις προϊσταμένων αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται περισσότερο να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους σήκωσαν κεφάλι και ανέδειξαν τις αυταπόδεικτες ευθύνες της Διοίκησης και της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την κατάσταση των χειρουργείων, παρά να διασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου εν’ όψει μάλιστα της τουριστικής περιόδου.
      Οι καθαιρέσεις – μετακινήσεις εργαζομένων αποτελούν συνέχεια της υποβολής, κατά παραγγελία της κυβέρνησης, μηνύσεων σε βάρος της ΠΟΕΔΗΝ, Ιατρών, φορέων και Νοσηλευτικού Προσωπικού του Νοσοκομείου Ζακύνθου, επειδή ανέδειξαν τα προβλήματα.
      Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αντιτίθεται στις συγκεκριμένες  τιμωρητικές μετακινήσεις –καθαιρέσεις  εργαζομένων του νοσοκομείου Ζακύνθου, οι οποίες έγιναν για παραδειγματισμό και υποταγή στη Διοίκηση,   που δεν διστάζει να  θέσει σε κίνδυνο την εύρυθμη  λειτουργία  των χειρουργείων και του νοσοκομείου συνολικά, προκειμένου να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες.
      Καταγγέλλουμε  το Δ.Σ. του νοσοκομείου Ζακύνθου που μεθόδευσε  τις  παράλογες και επικίνδυνες μετακινήσεις  προϊσταμένων,  αδιαφορώντας  για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχουν στο Νοσοκομείο και στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας στη Ζάκυνθο .
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των παραπάνω αυθαίρετων Διοικητικών Πράξεων.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: