Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Τσίπρας-Μητσοτάκης :Χέρι -χέρι ψηφίζουν τα αντεργατικά μέτρα

         Ήταν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα η οποία τον Γενάρη του 18, υποτασσόμενη στις απαιτήσεις της Τρόικα, ψήφισε στη βουλή τη φαλκίδευση του δικαιώματος της απεργίας των εργαζομένων, καθιερώνοντας το 50%+1 για τη λήψη απόφασης για απεργία.
       Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των συνδικάτων, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε και ψήφισε τότε τη διάταξη στη βουλή, μαζί με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν έκρυβε τη χαρά της.
     Τώρα, πατώντας πάνω σε εκείνη τη ρύθμιση έρχεται ο Βρούτσης και το συνεχίζει. Θα καθιερώσει, λέει, την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τη λήψη αποφάσεων για απεργία!!!
Τον ενδιαφέρει-δήθεν-η συμμετοχή!!!
     Καμιά συμμετοχή δεν τον ενδιαφέρει. Τον ενδιαφέρει η πλήρης σιγή των συνδικάτων. Να μην υπάρχει καμιά αντίδραση στις αντιλαϊκές πολιτικές. Κόπτεται για τη συμμετοχή ΜΟΝΟ στα συνδικάτα. Για την εκλογή της κυβέρνησης και των βουλευτών, όπου η αποχή σε 17 Νομούς το 2015 ξεπέρασε το 50% και το 2019 το 43% πανελλαδικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.
       Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η υποκριτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
       Αφού Τσίπρας και Μητσοτάκης ψήφισαν χέρι-χέρι το 2018 τον περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας, έρχεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τη ρύθμιση!!!
Υποκριτές ως το τέλος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: