Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Aπόφαση της 2ης/2.2.12 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

           Την ΠΕΜΠΤΗ 2/2/2012, συνεδρίασε το NEOEKΛΕΓΜΕΝΟ Δ.Σ του Σωματείου μας, μετά από σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος Συμβούλου Κώστα Πετρόπουλου, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα:
Την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ
           Σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση, όπου ήταν όλοι παρόντες, o Προεδρεύων Πλειοψηφών Σύμβουλος ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ εισηγούμενος και πάλι το θέμα, αναφέρθηκε στην άμεση και επιτακτική ανάγκη συγκρότησης του Προεδρείου ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ απ΄ όλες τις παρατάξεις, σεβόμενοι την ψήφο των μελών μας, προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα πού φαίνονται να έρχονται στην διετή θητεία αυτού του οργάνου.
           Ο επικεφαλής της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ (ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ), εμμένοντας στην θέση του για συγκρότηση Προεδρείου με την συμμετοχή σ΄ αυτό όλων των για πρώτη φορά εκλεγμένων μελών του Δ.Σ και Πρόεδρο τον Παπαμήτρου Δημοσθένη, απέρριψε την πρόταση συμμετοχής της παράταξής του στο Αναλογικό Προεδρείο.
           Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΛΑΠΠΑΣ), με βάσει τα δεδομένα της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ζήτησε αναβολή του θέματος και παραπομπή του σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, πρόταση πού βρήκε αντίθετες όλες τις άλλες παρατάξεις, γιατί ή Συγκρότηση ενός Προεδρείου είναι υπόθεση του Δ.Σ και όχι της Γενικής Συνέλευσης.
           Η ΔΑΚΕ (ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ) συμφώνησε στην πρόταση για άμεση συγκρότηση του Προεδρείου ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ απ΄ όλες τις παρατάξεις, όπως επέλεξαν οι Συνάδελφοι – Μέλη μας με την ψήφο τους.
           Βάσει των προαναφερθέντων και αφού έγινε σχετική διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ, το Δ.Σ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να επανέλθει για την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ σε επόμενη Συνεδρίαση πού προσδιορίστηκε για την ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2012 στις 9 το Πρωϊ.
          Εκτός από το προαναφερόμενο θέμα, σ΄ αυτήν την συγκεκριμένη συνεδρίαση, ο Προεδρεύων Κώστας Πετρόπουλος έθεσε εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα της διοργάνωσης της καθιερωμένης εκδήλωσης του Σωματείου μας, της ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ, πρόταση πού έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: