Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για τον ΟΕΚ και ΟΕΕ.

Οι καταργήσεις και συγχωνεύσεις των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Δημοσίων Κοινωνικών Αγαθών και οι νέες απολύσεις προσωπικού άρχισαν να υλοποιούνται με την κατάργηση του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας.
Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ στηρίζει και συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων σε ΟΕΕ και ΟΕΚ, που αντιδρούν στα αντικοινωνικά και βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης, που παλεύουν για τη συνέχιση της λειτουργίας των δύο Οργανισμών, ενάντια στις απολύσεις και την κατάργηση βασικών κοινωνικών αγαθών στους εργαζόμενους.
Το Ν.Τ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΑΧΑΪΑΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους του Δημόσιου Τομέα να διαδηλώσουν δυναμικά στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 23/02/2012, και ώρα 18:00 μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
         Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, για να μην περάσουν τα εξοντωτικά μέτρα της Τρόικας και της Συγκυβέρνησης, κατά των μέτρων εξαθλίωσης της κοινωνίας που προωθεί με κατεπείγουσες διαδικασίες η Συγκυβέρνηση του μνημονίου, τσαλαπατώντας το Σύνταγμα, τους κανονισμούς της Βουλής, αλλά και τη λαϊκή βούληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: