Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ημέρες …αναισθησίας στο ΠΠΝΠ.

Μ
ε τον πόνο και την αγωνία όσων εργάζονται με τη κορφή του επικουρικού τραυματιοφορέα με σύμβαση διάρκεια ενός έτους παίζει η διοίκηση και κάθε λογής στελέχη στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Από τη περασμένη Δευτέρα έπρεπε να έχει μπει ο μισθός των εργαζομένων αυτών στην τράπεζα αλλά προς έκπληξή τους όσοι πήγαν στα μηχανήματα ανάληψης ,διαπίστωσαν πως αντί ποσού υπήρχε το απόλυτο μηδέν.
Στα επίμονα τηλεφωνήματα προς τους αρμοδίους, η απάντηση που έλαβαν ήταν ...αφοπλιστική. «Συγγνώμη αλλά οι συνάδελφοι ξέχασαν να στείλουν το cd με τα ποσά στην τράπεζα»!!! . Αυτό έλεγαν οι υπεύθυνοι συμπληρώνοντας πως όλα θα διορθωθούν την επομένη.
           Η επομένη ήρθε αλλά το μόνο που μπήκε στους λογαριασμούς των συμβασιούχων τραυματιοφορέων στο Ρίον ήταν 17€ ως καθυστερούμενα από κάποιες υπερωρίες...! Στο νέο κύκλο διαμαρτυριών απευθύνθηκαν και στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Λέτσιο ο οποίος δήλωσε άγνοια και μάλιστα ζητούσε ενημέρωση από αυτούς που του απαιτούσαν εξηγήσεις γιατί έμεναν απλήρωτοι. Αποκορύφωμα του απίστευτου αλαλούμ που επικρατεί στο ΠΠΝΠ αποτέλεσε και η προσπάθεια των διοικούντων, να μπλέξουν στα δικά τους «ανδραγαθήματα» και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ καθώς κάποια στιγμή προέτρεπαν τους απλήρωτους συμβασιούχους να απευθυνθούν στον κ. Κατσικόπουλο, του οποίου οι υπηρεσίες δεν εμπλέκονται. Προφανώς η Διοίκηση του ΠΠΝΠ γενικώς βρίσκεται αλλού το τελευταίο διάστημα!
Πηγή:dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: